בקשת עזרה דחופה.

אין שם5

New member
בקשת עזרה דחופה.

אני די חדש בכל התחום הזה ורציתי לשאול שאלה. אני סיימתי עכשיו ליצור מעין קטע מוסיקלי כזה קצר ונחמד ..בפעם הראשונה שלי. בקיובייס. ואני רוצה לצרוב את זה על דיסק. איך אני בדיוק עושה את זה?? אני ניסיתי ללכת ל EXPORT....ולבחור שם ב AUDIO MIX DOWN וכו' וכו'... אבל משום מה זה לא בדיוק הלך. יש כ"כ הרבה הגדרות..דחיסות וכאלה. בזמנו אני התעסקתי בוידאו והיה שם מאוד פשוט בכדי לייצא קובץ וידאו בפורמט שאני רוצה. השאלה שלי בבקשה : איך אני צורב את הקטע הזה על דיסק. בבקשה עיזרו לי.אם אתם יכולים לרשום לי במדוייק לאן ללכת ואיך ליצור את הקובץ שיתאים לצריבה על CD. זה די דחוף. המון המון תודה לכם ...חברים ביי

CosmicWay

New member
אז ככה

תוציא את הטראק דרך Export->Audio MixDown ותדאג שזה יראה ככה- File Name: your track name Files Of Type: Wave File (.wav) Coding: PCM/uncompressed Waves Channels: Stereo Interleaved Resolution: 16 Bit Sample rate: 44.100 Khz אחרי שסיימת..סיימת...םשוט כך את הקובץ לצריבה של Audio CD (במקרה שאתה משתמש ב Nero) וזהו.. בהצלחה. :)

KOKO550

New member
נצל"ש

משהו מוזר קרה לי בימים האחרונים בקיובס אני לא מסוגל להוציא פרייקטים שלי כשאני מנסה מופיעה לי הודעה the left and the right locators must be set למישהו יש רעיון למה לעזאזל??? אף פעם לא הייתה לי בעיה כזו

CosmicWay

New member
מה זה נצל"ש ותשובה לשאלה...

אם אתה רוצה להוציא Audio MixDown אתה חייב של ה"לוקייטורים" או במילה אחרת הסמנים של איפה לעשות את הלופ יהיו בטראק על הקטע שאתה רוצה להוציא....לפחות לפי מה שאני יודע זה מה שתיקן לי תמיד את הבעיה.

nadav234

New member
תשובה:

תסמן את כל הערוצים ותלחץ p ואז תעשה export---audio mixdown

למעלה