בקשת עזרה דחופה

eindigo

New member
בקשת עזרה דחופה

היי אני רציתי להרחיב את שיטת האימונים שלי משינג אי לזאב פוקס מהבא גווה נוצרה לי בעיה שבגלל שזאב מלמד רק בבוקר והיות שאני לא יכול להשתחרר מהעבודה בשעות מוקדמות אלו נוצר לי מצב שאני לא יכול להתאמן אצל זאב ובעצם מה שהמצב אומר הוא שאין לי מורה לבא גווה אם מישהו יוכל לעזור לי כי אין לי מושג איפה למצוא עוד מורה לבא גווה ואל תגידו לי לחפש ברשימת המורים של וושו כי אין ברשימת המורים של וושו

המרכז הישראלי לטאי-צ´י

מלמד פה קווה, אבל בעיקר לתלמידים המאוד מתקדמים שלו. מישהו יודע אם יש סיכוי לנחמד אותם ללימודי בהגווה ישירים? האפור

שתי דברים נוספים

1. להגיד שאין עוד מורים לבה גוואה ברשימת המורים של זאב הינו שקר גס. ישנם לפחות עוד שתי מורים, שבמקרה מלמדים בצפון הארץ. לא אומר שהם לא קיימים. 2. עם כל כך דחוף לך ללמוד בה גוואה נסה ליצור קשר עם זאב לשיעורים פרטיים...

ולשאלתך במסר

לייטון הוא בן דוד שלי וזה פשוט כי אוראיין הוא אח שלי הקטן ואני לא סובל אותן והוא נודנית חוצפן ופרחח ולייט הוא בן דודתי מצד אבי מה לעשות שלייטון זה שם משפחה אבל זה שם יפה ולכן ליט קרוי על שם נעורי דודתי הבנתה

על שלושה בנים דיברה התורה

אינדיגו - שאתה טוען שהוא בן דודך (למרות שאתה עונה לשאלה שאני שאלתי אותו כאילו שאלתי אותך) רייזר - אתה ואוראיין - אחיך? זה הסיפור? ושלושתכם מחפשים באופן טיפה אובססיבי מורים לבה-גוואה ושינג אי?

אתה חושב שקל למצוא מורים

אתה רק יודע לבלבל את השכל על הרשימה הארורה של וושו זה לא קל למצוא הרבה מורים חסרים גם סגנונות רבים שיש לקונג פו למה זאת אשמתי שאני רוצה להרחיב את הידע שלי

מדוע אתה תוקפני?

אני באמת ובכנות מנסה לעזור לך, והצעתי לך כבר שתי הצעות לא בלתי ריאליות. ישראל מדינה קטנה יחסית, מה לעשות. לא בכל מקום יש הכל. אני לא אומר להתייאש, אני אומר שבשלב מסוים חשוב להפסיק לחפש ולהתחיל ללמוד. לי לקחת כמעט חודשיים של חיפושים עד שמצאתי מה שאני מרוצה ממנו, ומאותו הרגע פשוט התחלתי להתאמן, ולא לחפש... האפור

שאלת את זאב?

אם יש מישהו שמכיר מורים לבה-גוואה זה זאב פוקס. פנה אליו, הוא ישמח לעזור לך.

Zeev Foux

New member
סלח לי, אבל כנראה לא קיבלתי

את פנייתך. אנא צור עמי קשר במייל או בטלפון זאב

למעלה