בקשת סליחה: וזוהי ההזדמנות לבקש סליחה לפני יוהכ"פ מאחד מחברי הפורום. אז קדימה - להתחיל...
M mayan174 New member 11/10/05 #1 בקשת סליחה: וזוהי ההזדמנות לבקש סליחה לפני יוהכ"פ מאחד מחברי הפורום. אז קדימה - להתחיל...
M mayan174 New member 11/10/05 #2 לא מתוך גאווה, אבל כרגע אני לא זוכרת מישהו ספציפי שפגעתי בו- אבל סליחה בכל מקרה כשפדעתי ואפילו אם זה היה בצחוק...
לא מתוך גאווה, אבל כרגע אני לא זוכרת מישהו ספציפי שפגעתי בו- אבל סליחה בכל מקרה כשפדעתי ואפילו אם זה היה בצחוק...
א אני המלך היחיד New member 12/10/05 #4 טוב אז... לא זכור/ ידוע לי שפגעתי במישהו ספציפי, אבל אם כן אז אני מבקש סליחה! שיהיה לכולם גמר חתימה טובה, ושנה טובה וצום קל, למי שצם!!!!
טוב אז... לא זכור/ ידוע לי שפגעתי במישהו ספציפי, אבל אם כן אז אני מבקש סליחה! שיהיה לכולם גמר חתימה טובה, ושנה טובה וצום קל, למי שצם!!!!
ה ה ו ד י ש New member 12/10/05 #5 טוב אז אני רוצה לבקש סליחה מכל חברי הפורום אם אמרתי משהו לא במקום שפגע במישהו. אבל אם אני צריכה לבקש ממשהי אישית אז אני מבקשת סליחה מחגית.
טוב אז אני רוצה לבקש סליחה מכל חברי הפורום אם אמרתי משהו לא במקום שפגע במישהו. אבל אם אני צריכה לבקש ממשהי אישית אז אני מבקשת סליחה מחגית.
N noooga New member 12/10/05 #6 טוב.. אז סליחה מריקולה... הייתה לנו שנה לא משהו.. מצטערת. ועוד משאר חברי הפורום.. אם פגעתי שבכוונה או שלא בכוונה.. סליחה.
טוב.. אז סליחה מריקולה... הייתה לנו שנה לא משהו.. מצטערת. ועוד משאר חברי הפורום.. אם פגעתי שבכוונה או שלא בכוונה.. סליחה.
R RiKi היחידה New member 13/10/05 #8 נוגית קטנה שלי../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif סליחה..גם אני לא התנהגתי משהו... אמנם זה דיי מאוחר,עבר כיפור אבל בכולופן סליחה אם פגעתי פה במישו
נוגית קטנה שלי../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif סליחה..גם אני לא התנהגתי משהו... אמנם זה דיי מאוחר,עבר כיפור אבל בכולופן סליחה אם פגעתי פה במישו
י ירינוששששש New member 13/10/05 #10 אם אני פגעתי במישהו אז אני ממש ממש מצטערת... אני פשוט לא זוכרת אף מקרה שפגעתי אבל אם כן אני מצטערת נורא...
אם אני פגעתי במישהו אז אני ממש ממש מצטערת... אני פשוט לא זוכרת אף מקרה שפגעתי אבל אם כן אני מצטערת נורא...