בהחלט...
אני אוהד (בין היתר) של הקאובויס, קבוצת ה"כמעט" האולטימטיבית. עלובה לפחות כמו הג'טס אם לא יותר (ואני ממש אוהב את טוני רומו ומחפש כל תירוץ לא להאשים אותו ואת האינטרספשיינים שלו בהפסדים שלהם).
והרבה (הרבה הרבה הרבה הרבה) יותר גרוע מזה - אני אוהד של הבלייזרס ב-NBA. רבאכ, יכולנו לבחור את מייקל ג'ורדן ובמקום זה לקחנו את סאם בואי. זה הדבר הכי גרוע שאי פעם קבוצה עשתה בכל ההיסטוריה של הספורט (ואין עוררין על כך), אבל כמה שנים אחר כך החלטנו לאתגר את עצמינו ולקחנו את גרג אודן במקום לקחת את קווין דוראנט. היו עוד עשרות צעדים כאלו בדרך - אמנם בסדרי גודל הרבה יותר קטנים. בחירת דראפט מספר 1 בשם "לארו מרטין" (כן, ה"מי?" הזה היה נכון), טרייד עם יוסטון על איזה רוקי שלא רצו במאלון (מוזס, לא קארל), ויתור על ג'רמיין אוניל הצעיר בשביל כלום על גבי כלום. תיקנו את הברכיים של סאבוניס כדי שינצח את נבחרת ארה"ב באולימפיידה ואז יישאר באירופה. לא תיקנו את הברכיים של ברנדון רוי והוא נאלץ לפרוש לפני שהגיע לשיא. והמחסנית עוד מלאה.
אה, כן. אני גם אוהד של המטס - אולי הקבוצה שהוציאה הכי הרבה כסף בעשור האחרון מבלי שיצא לה מזה שום דבר שווה ברמה כלשהי. כן, קרלוס בלטרן שיחק מעולה העונה, אבל הוא כבר לא היה בניו יורק. בחרנו להחתים את בובי בונייה, חצי מהצוות "בונדס ובונייה". אחד שבר את השיא של בייב רות' והשני היה מהר מאד מחוץ לליגה.
כשברט פארב, האהוב שלי, זרק את האינטרספשיין המטומטם נגד פילדלפיה בחצי גמר של 2003 (נראה לי), חשבתי שאני מתאבד. אז תאר לך מה קרה כשהוא החליט להעניק לניו אורלינס מתנת ניחומים על קטרינה ב-2009... (לפחות ארון רודג'רס החזיר קצת כבוד ואמונה עם סופרבול לפני שנתיים).
חברים שלי בטוחים שאני נאחס לכל קבוצה וכנראה הם צודקים. בסופרבול האחרון, הזהרתי את חבר שלי שאוהד גדול של ניו אינגלנד, שזו הפעם הראשונה שאני בעדם וזה סימן רע בשבילו (פשוט כי אני ממש שונא את איליי מאנינג - יותר משאני שונא קבוצות מבוסטון). אכן, שוב יצאתי נאחס והוא מקלל אותי עד היום.
בקיצור, לא נורא שאתה אוהד של הג'טס. יכול להיות יותר גרוע.
אדי