בקשת סיוע טכני

בקשת סיוע טכני

באיגוד, המסך של המחשב שלי מאוד קטן, וכאשר אני נכנסת לפורום אני לא יכולה לראות את תשובתי תוך כדי כתיבה מבלי "לשחק" עם החיצים הצדדיים. אין אפשרות להגדיל את המסך, כמו באתרים אחרים. יש לכם רעיון לפתרון?

shuki mazuz

New member
לריקי

תנסי ללחוץ על F11 וזה יגדיל לך את המסך אים לא תגידי לי

שוקי יקירי

רק בשביל לראות שאתה אתנו בפורום היה שווה לי לשלוח את השאלה. ממש התגעגעתי אליך. אגב, הלחיצה על F11 עזרה להגדיל, אבל לא עזרה לעובדה שכאשר אני כותבת (גם עכשיו), הקצוות נעלמות לי ואני לא רואה את המילים בשני הקצוות. בעניינים אחרים אני אשלח לך אי מייל אישי. בינתיים תודה ולהשתמע ריקי

לדליה היקרה מאוד

תודה על העזרה - לידיעת כולם, בעזרת דליה שיניתי את הרזולוציה - אמנם יותר קטן, אבל הכל נכנס.

נשברתי!

החזרתי את ההגדרות הקודמות, כי הכתב היה כל כך קטן שהתקשתי לקרוא. אכן רק מסך גדול יוכל לעזור.... וזה, כנראה, לא בתקופה הקרובה. תודה לכל מי שניסה לעזור!

jasmine38

New member
הצעה משולבת

1. תשני את הרזולוציה כפי שדליה הציע 2. בתפריט העליון של חלונות, תשני בתצוגה, את גודל האותיות. אולי זה יעזור

רעיון נחמד אבל

בהגדלה של האותיות בחלונות גם בהדפסה האותיות יוצאות גדולות, וזה תופס יותר מידי מקום בגליון. ככותבת מכתבים רבים, זה לא אקטואלי עבורי. אם לא אתעצל, כאשר אכנס לאינטרנט אשנה את הרזולוציה, וכאשר אשתמש במחשב כמעבד תמלילים, אחזור לרזולוציה המקורית. זה מה שעשיתי עכשיו, למשל. ובאמת תודה לכולכם על העצות והניסיונות הכנים לסיוע. יום טוב ריקי

למעלה