בקשת מיונים...

בקשת מיונים...

אם ברצוני לבקש מיונים, אז לכבוד מי אני צריכה לכתוב: לכבוד לשכת גיוס חיפה מדור קד''צ או איך?

עלי להוזות שלא זכרתי.

אלא הסקתי זאת מהחתימה. בהצלחה, ואם הם מסרבים, לא לוותר להם.

אוהד1987

New member
כשאני שלחתי בקשה זה היה

ישירות לגל"צ, לכבוד רנ"ג טינה מלמד קצינת אירגון. זה דווקא עבד סבבה!

TOT TIME

New member
שאלה

איך כותבים בקשה ללשכ"ג ואיך לגל"צ? (מבחינת למי כותבים,איך כותבים-רשמי,לפרט סיבות?)

אוהד1987

New member
ככה אני שלחתי בזמנו...

לכבוד: רנ"ג טינה מלמד, קצינת ארגון. הנידון: בקשה לקבלת זימון למיונים לגלי צה"ל. שלום וברכה! כאן תתפרע ותפרט כמה שיותר סיבות. תשדל לנסח את זה בצורה מובנת ואינטלגנטית....בסוף תוסיף כמה פרטים ליצירת קשר (טלפון\פלאפו\כתובת\אימייל וכו'....) אהה כן ותמיד נחמד לכתוב בס"ד בראש הדף - זה עוזר! את זה תשלח לכתובת של גל"צ. לא זוכר אותה כרגע אבל זה לא בעיה להשיג.... שיהיה רק בהצלחה בעזרת ה'!

TOT TIME

New member
../images/Emo6.gif

אהבתי את הקטע של הבס"ד, יענו- אם אני כבר דתיה אז להכנס לסטיגמה כבר מההתחלה.. ותודה על העזרה
המכתב עזר לך בזמנו?

אוהד1987

New member
בבקשה!

כן המכתב עזר לי.....כמה שבועות אחרי ששלחתי אותו קיבלתי את הזימון למיונים של ינואר.... ואגב, הבס"ד זה ממש לא בקטע של סטיגמה או משהו....זה באמת דבר חשוב (לפחות למי שמאמין בקב"ה). זה בעצם להודיע לעצמך ולכולם שלא משנה איך ילך לך במיונים, כמה תלמדי לפני כן (למרות שמאוד חשוב למי שרוצה להצליח בגל"צ ללמוד לפני המיונים), כמה פעמים שיננת את הפלייליסט של גלגל"צ או כמה פרוטקציות יש לך בתחנה - מי שבסוף יקבע מה יקרה, זה רק מישהו אחד... אם תרצי לדעת עוד דברים בקשר למיונים, את מוזמנת לשאול.....לא שאני מבין גדול, אבל אני אשמח לנסות לעזור! כרגע אני בחופש אז גם יש לי אפילו זמן פנוי לשוטט פה בפורום, אחרי שחודשים שלמים לא נח כאן מקש אחד ממקלדתי.... נ.ב: סורי על שניסחתי את ההודעה הקודמת בלשון זכר....היה קצת קשה להבחין.... בהצלחה וחג שמח!!

shirani88

New member
**הנדון, לא "הנידון"

סליחה על הקטנוניות, אבל אם אתם רוצים פורמליות, אז עד הסוף. זוהי טעות נפוצה שאפילו מורים עושים אותה, אבל זו עדיין טעות.

אוהד1987

New member
מודה ומתוודה....טעות שלי....

אבל להרגעת הציבור - לא יסקלו אף מתמיין גל"צ על שימוש מיותר באות י'.... חג מקסים!

למעלה