בקשת מידע

alexander5

New member
בקשת מידע

שלום לכל החברים אני זקוק לרשימת כל העיריות אשר הליכוד מחזיק בהן תשלחו ל [email protected] תודה מראש לכל החברים אלכס

רונאל1

New member
פנה לעוזי קופיקו-כהן, יש לו אקסל

עם הרשימה שלך. אל תדאג הוא לא יודע מה זה אקסל, גם לא מחשב, פשוט המזכירות שלו הכינו. האמת שהיה צריך להיות בערך חצי מהרשימה של קופיקו, אבל הוא הביא בקומבינה עם מאיר שטרית, ההוא ששר במשרד האוצר, והם ויתרו בסוף על איחוד רשויות מקומיות אז נשלם עוד כמה מאות מיליונים בשנה, לא משהו רציני כדי שיהיו עוז עוזי כוהנים בעיריות שונות ולא יעיפו כמה מהמיותרים האלה.

רונאל היקר

אילו היה לי זמן לבזבז עליך, הייתי טורח להגיש בשם עוזי כהן תביעת לשון הרע בגין ההודעה הנ"ל. מבטיח לך שלא היית יכול להתגונן בשום הגנה מההגנות שחוק לשון הרע מספק. אז היינו רואים כמה אתה "גיבור" באמת. כהרגלי לאחרונה, אני אמנע מהתייחסות אישית אליך. ההשוואה בין אדם לקוף, שהייתה נחלת הגורעים שבצוררינו, היא המעידה יותר מכל על רמתך.

Roobie

New member
הבגיניסט...

אני בטוח שהנאצים גם אכלו לחם והאינקוויזטורים שתו חלב. אז מה? לא תשתה חלב ולא תאכל לחם? זה שהיו אנטישמים שהישוו את היהודים לקופים אומר שאסור להשוות אף אדם (אינדיוידואל! לא קבוצה אתנית או אפילו תרבותית!) לקוף?

רונאל1

New member
בגיניסט זול,

אני דווקא מוכן לבזבז עליך קצת זמן, אבל זה די חד פעמי אז אל תתלהב. נדמה לי שלכנות אדם בכינוי קוף (ואני חושב שגם תומכי ליכוד מסורים יודו שפניו של הבחור דומות לשל קוף) זו כמעט מחמאה (עלבון למראהו החיצוני בלבד). ההשוואה בין אדם לקוף, אינה ולא הייתה "נחלת הגורעים שבצוררינו". ההודעות השלך בסגנון זה כמו גם כמה מהאחרות שלא מאפיינות מנהל פורום טיפוסי, מעידים יותר מכל על רמתך.

למעלה