בקשת מידע לגבי ADHD

viktorya20

New member
בקשת מידע לגבי ADHD

שלום, קוראים לי ויקטוריה ואני מחנכת וכן עובדת עם ילדים בסיכון וחלקם מאובחנים בצורה כזו ואחרת. השאלה /בקשה שלי היא לדעת האם מתקיימות הרצאות/סדנאות הפתוחות לקהל הרחב בנושא, שכן במסגרת העבודה שלי אני לרוב לא מוצאת מענה לבעיות שיש לי עם הילדים, כמו כן חלק מההורים של התלמידים שלי לא מוכנים לשמוע על טיפול תרופתי. שמעתי כי יש טיפולים אחרים...היכן אוכל למצוא מידע נוסף על מנת להקל את תסכולם של הילדים... וגם שלי...? תודה

zivadina

New member
מידע

שלום רב ויקטוריה. תודה שאת מתייעצת אתנו. הלוואי וכל המורים והמטפלים היו נעזרים בנו, הורים לילדים ADHD. המידע שאני מציעה לך הוא: 1. ספריית הקישורים העשירה שלנו. הקישור למטה נפתח במדור "כלים למורה". בצד שמאל של המדור תוכלי לראות את אינדקס המדורים של כל ספריית הקישורים. המון מידע מקצועי ומעשי. 2. יש בפורום פינת ייעוץ קבועה שנקראת "ADHD בבית הספר", ובכלל ייעוץ מומחים קבוע, בנוסף לייעוץ והתמיכה של ההורים עצמם. תמיד תוכלי להכנס ולשאול. זה פורום פתוח ומזמין. 3. ישנן שתי עמותות פעילות בנושא ADHD: א. עמותת "ביחד" באזור המרכז. ב. עמותת "ידע והקר"ה" באזור הצפון. שתיהן עורכות ימי עיון. ג. בלוח הארועים שלנו אנחנו משתדלים לציין את כל הארועים השייכים ל-ADHD. נשמח מאוד אם תיעזרי בשרותינו ותעזרי לנו להגביר את המודעות ל-ADHD. ברוכה הבאה!

למעלה