בקשת לתפילה (שוב..)

חמוטל26

New member
בקשת לתפילה (שוב..)

ביום ראשון בבוקר ידידי'ה ישראל התעורר עם חום- 38.3, לא גבוה אז לא התרגשנו, רק נתנו אקמול, החום ירד, אבל ידידי'ה ישראל נהייה ישנוני או עצבני לסירוגין, לא הסכים לאכול והתעורר כל חצי שעה בלילה, היינו בטוחים שזה בגלל החום ושבטח זה איזה שפעת או משהו אז לא דאגנו יותר מידי. ביום שני שמנו לב שהמרפס תפוח וגם שהראש קצת גדל, ביום שלישי היינו באולטרסאונד בטן וראו ציסטה בגודל 3.5 ס"מ, ידידי'ה ישראל כבר ממש לא התנהג כרגיל, הוא גם הפסיק לחייך, לא מילמל, בקושי הזיז את העיניים ביום רביעי בבוקר כבר היינו במיון באיכילוב. עוד בבית הבנתי שכנראה יש בעיה עם השאנט, מה שאומר שיש ניתוח. כל כך רציתי להגיד אוף!!!!!!!!!! אפילו כבר כתבתי לאורטל הודעה שהתחילה במילה אוף!!!!! ואז חשבתי שאיך אני יכולה להתלונן, כל כך הרבה ניסים ה' יתברך עשה לנו ובע"ה עוד יעשה! רק לפני שבועים כתבתי פה בפורום על הניסים הגדולים שאנחנו זוכים לראות.. אז מחקתי את ההודעה ופשוט בכיתי, כי זה כל כך עצוב, שהילד שלי שרק השבוע היה בן 7 חודשים צריך לעבור כבר בפעם השניה ניתוח ראש ובפעם הרביעית ניתוח בטן ( היה גם NEC). כשהגענו לבית חולים, הבנתי למה לא כתבתי אוף!!!! יש כל כך הרבה ילדים חולים וכל כך הרבה מהם חולים הרבה יותר מידידי'ה ישראל שבאמת, אחרי כל נבואות הזעם שניבאו לנו, על הריאות, הבטן, הראש.. הרגשתי שאני רק יכולה להגיד תודה!!!!! הרופאים ישר אמרו שהוא יצטרך ניתוח, רק רצו לבר מה קרה. בצילום ראו שהשאנט פשוט יצא מהמקום בבטן וכולו מסובב בתוך הראש. בנתיים ניקזו לא את הנוזל מהשאנט, אז הלחץ התוך גולגולתי ירד. במהלך הניקוז הוציאו אותי ואת בעלי מהחדר ושתי אחיות ושני רופאים החזיקו אותו. שמעתי אותו צורח וזה היה פשוט נורא :( אחרי זה הרופא אמר לי- "יש לך בן לוחם. כזה כוח עוד לא ראיתי, כמו לנער בן 15." אמרתי לו שאני יודעת ופשוט התחלתח לבכות, למה הילד שלי צריך להילחם בכל הכוח, זה בשביל חיילים, לא בשיל תינוקות.. אחרי עשרות בדיקות והתיעצויות הוחלט שביום שני בבוקר יהיה ניתוח. הם ינסו להכניס את השאנט שוב לבטן, אבל אם הם יראו שיש יתר מידי הדבקויות (כתוצאה מהניתוחים הקודמים שהוא עבר בבטן) הם יחברו את הצינור לוריד בצוואר ומשם הנוזל יגיע ללב ויצא למע' הדם. "אנא ה' א-להי אל יעכב שום חטא ועוון והרהור רע את תפילתנו, ותעלה לרצון למעלה עד עתיק יומין. אנא א- לוהינו תפשוט ידיך מתחת כנפי הכרובים לקבל אותה ברחמיך הרבים, ובצל כנפיך תסתירנה מכל הקליפות, ותצווה למלאכיך הממנים בגודל חסדיך להכניס תפילתנו לפניך.." (מתוך תפילה שחיבר האר"י הקדוש זצ"ל) בבקשה כל מי שיכולה, תתפללו להצלחת הניתוח ולרפואתו של ידידי'ה ישראל ושנזכה לספר לכם ולכולם רק בשורות טובות שתהיה שבת של שלום לכולם

מצטערת לשמוע על הניתוח החדש שהגיבור

שלך יצטרך לעבור. מחזיקה אצבעות ומחזקת, תעדכני ותפלותי איתכם

ranit32

New member
מחזיקה אצבעות ומתפללת שהכל יהיה בסדר

אני מאוד התרגשתי לקרוא על הבן הלוחם והמקסים שלך. מבינה את תחושותייך, הקטנים האלה הרבה יותר חזקים ממה שנדמה לנו ואני מקווה שבמהרה הכל יהיה מאחוריכם ותחזרו לשיגרה.

קראתי את מה שכתבת וזה כל כך ריגש אותי.

אני מקווה שהוא יקבל את כל הכוחות לעבור את הניתוח ביום שני. אני שולחת לו חיבוק ומקווה שירגיש בטוב במהרה

כרוביד

New member
שוב אני בצמרמורת

יקירתי, אני מבינה מאיפה ידידי'ה ישראל קיבל את כח שלו. דעי שאני מקנאה באנשים כמוך, על הכח לראות את הטוב והחיובי גם ברגעים שהכי מגיע לך בעולם להגיד אוףףף. באמת אוף!! בא לי לבכות יחד איתך כשאני חושבת על המצב הנורא הזה שהוא צורח בחדר אחר ואת בטח רק רוצה לרוץ פנימה ולחבק אותו. הוא לא חייל, הוא תינוק, את צודקת. גם שושו בן שבעה חודשים, לכן אני ממש יכולה לדמיין אותו. אם זה מנחם, אני ממש מאמינה שהילדים האלה יגדלו להיות אנשים חזקים ואמיצים שמגיעים להשגים גדולים בחיים. קראתי לא מזמן מחקר שעשו על אוכלוסיית פגים בוגרים, המחקר היחידי אני חושבת שחיפש משהו חיובי בכל העסק הזה, ונמצא הבדל סטטיסטי מובהק בין האוכלוסיה הזו לקבוצת הביקורת, בהשגים שלהם, בתפיסת העולם שלהם , בכח ההישרדות וההשגיות שלהם. מזלו של ידידי'ה שיש לו אמא כמוך.

אורטל OSE

New member
אוי יקירה

המילים שכתבת כרגיל מרגשות אותי דמעות. רואים שהן נכתבו בדם ליבך. הלב נשבר למראה הילדים שלנו סובלים. וכן, מותר להגיד אוף. גם כשלאחרים יש צרות משלהם הצרות שלנו נדמות בעייננו כ100% ומי כמוני יודעת... בהכירי אתכם ואת ידידי'ה ישראל אין לי שום ספק שעוד נרקוד בחתונתו כשהוא בריא ושלם בעז"ה. אבל הדרך היא ארוכה וקשה עד מאוד תמיד ואצל פגים אפילו יותר. יש לי הרגשה טובה מאוד בעניין הניתוח ואני אופטימית מאוד לגבי התיקון המיוחל ואתם הרי כבר למודיי ניסיונות בעניין ותראו שישועת ה' תהיה כהרף עין. בהחלט מותר לך להתלונן וזה לגמריי לא עומד בסתירה לתחושת התודה שאת חשה על הנס הגדול שנעשה לכם כי לפעמים הייאוש גדול וההתמודדות קשה. אין בי שום ספק שביום שני אחרי הניתוח כבר תנשמו לגמרי לרווחה והחיים יחזרו למסלולם, עד כמה שניתן. בפרוס עלינו חודש כסליו אני מאחלת לכם שיהיה החודש הזה סימן והתחלה לקץ כל צרותיכם ותראו בישועת ה' במהרה ובחג חנוכה המתקרב אלינו תדליקו לראשונה נרות עם ידידי'ה ותחושו בנס הגלוי שנעשה לכם ובאור המציף את ביתכם וליבכם. "אנחנו מאמינים בני מאמינים ואין לנו על מי להישען, אלא על אבינו שבשמים". אמן, וכן יהי רצון. שבוע טוב ומבורך, חודש טוב, בשורות טובות ומעל הכל בריאות טובה ושלימה מעתה ועד 120. ליבנו ותפילותינו איתכם. חיבוקים גדולים, אורטל

hope30

New member
מחזיקה לכם אצבעות!

שיעבור בקלות המירבית שאפשר ובהצלחה גדולה הופ

מחזיקה אצבעות חזק
ומחבקת

הפוסט שלך מרגש מאוד, ומעלה בצורה מדוייקת את הפרדוקס המופלא הזה שלנו, הורי הפגים ובעיקר פגי האקסטרים: מצד אחד יש בנו הוקרת תודה עצומה על שזכינו לראותם מנצחים את כל נבואות השחור
, ומאידך - כיצד ניתן לצפות מהורה לעמוד מול סבל ילדו מבלי להתרסק? זה כל-כך קשה
הלוואי שתהיו כבר אחרי הכל. שידידיה ישראל יגדל ויתחזק ויבקר בבית החולים רק בעוד שני עשורים כשיוולדו ילדיו (במועד!)
תחזיקי מעמד

פופה8

New member
כל כך מצטערת לשמוע.. מחזיקה אצבעות

להצלחה בניתוח ורפואה שלמה בעז"ה..

אורטל OSE

New member
עדכון- ידידי'ה ישראל

עבר אחה"צ את הניתוח בהצלחה והרי לכם תוכן הודעת חמוטל כפי שנתקבלה: "קודם כל תגידי תודה לכולם על התפילות! הניתוח הלך ממש בקלות ב"ה! הבטן במצב טוב ואין הרבה הדבקויות, שמו את השאנט החדש בצד השני והוציאו את הישן וכרגע הוא התעורר צורח מרוב רעב!! גאון!" "...אשירה לה' כי גמל עליי". איחולי החלמה מהירה ורפואה שלמה בעז"ה לידידי'ה ישראל ולהוריו הגיבורים. חודש טוב לכולם, אורטל

למעלה