בקשת חוות דעת

בקשת חוות דעת

אני מתלבט בין שני דגמים של מחשבים, ורציתי לשאול איזה מהם עדיף . הdell שוקל יותר, ובתור היותי סטודנט חשוב המשקל כמובן. כמדומני לlg יש 3 שנות אחריות, ולdell רק שנה. הdell נראה פחות שברירי מlg. לפי זאפ מחיריהם זהים (בסביבות 6700 ש"ח). אשמח לקבל המלצה על דגמים נוספים שמומלצים ואמינים, שאולי עדיפים על מחשבים אלו בסביבות מחיר זה. תודה רבה :) 1. מחשב נייד LG LS55 13JE 1.73G שלוש שנות אחריות Dothan 1.73 533MHz 512MB DDR 333 MHz 60GB 15" XGA ATI Mobilty Radeon X300 64MB DVD-R/RW Super Multi 10/100 + 802.11bg אחריות LG שלוש שנים מעבדה 2.6 ק"ג Win XP Home 2.מחשב נייד DELL INSPIRON 6000 מעבד: Intel Pentiom M centrino 1.73GHZ sonoma 533MHZ FSB 2MB Cache זיכרון: 512MB DDR Memory מסך: 15.4 Wide WXGA LCD 1280X1024 DPI זיכרון מסך: מאיץ גרפי Integrated Intel Media Accelerator 900 Graphics Up To 128MB כונן אופטי: צורב די.וי.די פנימי Drive DVD-RW דיסק קשיח: 80GB IDE Hard Drive מודם פנימי: 56K כרטיס רשת מובנה: 100MB תקשורת אלחוטית מובנית: Wireless 802.11B\G 54MB סוללה: סוללת ליטיום פנימית נשלפת מאפשרת החלפה מהירה של הסוללה מערכת הפעלה: Microsoft Windows XP home יציאות: Mic, VGA, FireWire,S-Video, 4USB2.0, 56K Modem RG-11, Lan RG-45,SD Memory Reader משקל: כ-3.3 ק"ג

DDN

New member
מה אתה צריך מהמחשב?

הוא בא גם להחליף מחשב שולחני? כעיקרון, הרבה אנשים איתם דיברתי ממליצים על IBM בנוגע לניידים.

תגובה

תודה על תגובתך המהירה.. יש ברשותי מחשב שולחני. הנישא הוא לצורכי לימודים בעיקר, וחשוב לי שלא יהיה כבד מדי, נוח, עמיד, ומפרט סביר. אני מתכנן להחזיקו לפחות 3-4 שנים.

Ice Age

New member
אז ככה

המפרטים די דומים. ה-LG רק נראה שברירי יותר, כי הוא דק. אבל לי יש אחד והוא עמיד (בנסיבות נורמליות כמובן, לא בנסיעה על טרקטורון
). ה-LG גם יותר קל בחצי קילו. היתרון של ה-DELL הוא מסך רחב, שזה סבבה למשחקים ובכלל. שים לב שה-LG זול יותר באיזה 600 ש"ח. הבחירה ביניהם אכן קשה, שניהם דגמים מצויינים במחיר טוב. אני בסוף הלכתי על ה-LG.

לדעתי עדיף LG

יש לו כרטיס מסך יותר טוב, שוקל פחות, ומסך רגיל (לא אוהב רחב
). החסרון שראיתי לעומת ה-DELL זה הדיסק קשיח שהוא 60G לעומת 80G.

דגם של hp יחסית לlg

תודה על תגובותיכם :) האם דגם זה של hp עדיף על הlg? הבנתי שהשירות של hp לוקה בחסר. HP Pavilion DV4143 1.73GHz 512MB XP Home מערכת הפעלה - Microsoft® Windows® XP Home Edition מעבד - Intel® Centrino™ Mobile Technology, Intel® Pentium® M Processor 740 SONOMA Enhanced Intel® SpeedStep® technology, 1.73 GHz, Level 2 cache 2 MB, 533 MHz Bus speed זכרון - (ׁ512 MB DDR PC2700 333 MHz (2 x 256 MB Supports up to 2 GB DDR memory דיסק קשיח -60GB 4200 rpm EIDE hard drive, ATA 100 כונן אופטי - DVD Writer Dual Format (+/-R +/-RW) with Double Layer support כרטיס רשת - 10/100 LAN מודם-High speed 56K modem רשת אלחוטית - Wireless 802.11b/g Bluetooth מסך - 15.4" WXGA High Definition Widescreen רזולוציה- 1280 800X כרטיס מסך - Intel® Graphics Media Accelerator 900 Up to 128 MB כרטיס קול-3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated Altec Lansing® speakers קורא זיכרונות - Digital Media Reader (6 in 1) (xD, SD, Smart Media, Memory Stick, Memory Stick Pro, Multimedia Card) יציאות 4 USB 2.0 1 IEEE 1394 1 VGA 1 RJ-11 1 S-video TV-Out 1 RJ -45 1 Expansion Port 2 connector 1 headphone-out 1 microphone-in 1 (Consumer IR (Remote Receiver משקל - 2.97kg מידות- 35.84cm (W) x 25.80 cm (L) x 3.35 (cm (min) / 4.24 cm (max) (H סוללה - 6cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery יחסית לlg הזה: מחשב נייד LG LS55 13JE 1.73G שלוש שנות אחריות Dothan 1.73 533MHz 512MB DDR 333 MHz 60GB 15" XGA ATI Mobilty Radeon X300 64MB DVD-R/RW Super Multi 10/100 + 802.11bg אחריות LG שלוש שנים מעבדה 2.6 ק"ג Win XP Home

pim pam pom

New member
לי יש את ה HP 4161 ואני מאוד מרוצה

מהמחשב כולו ובמיוחד מהצפייה בסרטים בו

senseBOP

New member
האיכות של HP יותר גבוהה משל LG.

LG חדשים עדיין בתחום, ול-HP יש הרבה נסיון. מה גם שהרכיבים ב-HP יותר טובים. איכות השמע למשל, נהדרת ב-HP. הבנתי מאנשים שרכשו KG שהרמקולים שלהם אוימים. LG בונים על העיצוב הדק בשביל למכור את הניידים שלהם, בעוד HP מתמקדת על ביצועים. ביצועי מולטימדיה, ליתר דיוק.

Jan22

New member
HP בלי שום ספק ,אמנם היה שירות

לקוחות לא תקין אבל זה עבר שינוי מהותי בתקופה האחרונה .LG כלל וכלל לא מהווה מתמודד מול HP ,אתה משווה חברה חדשה בתחום הניידים מול חברה עם וותק ושנים של איכות (למעט שירות הלקוחות השנוי במחלוקת) ...

levikon

New member
לא כדאי HP

יש לך ב LG שלוש שנים אחריות. שזה שנתים יותר מאשר ב HP. ואם תוסיף לזה את התלונות על השרות שלהם (שאני לא בטוח כל כך שהשתפר בהרבה בגלל המיניות הדפוקה של החברה) זה אפילו שלוש. יש לו גם מסך רגיל, ומשקל קל יותר. רק תשים לב שרוב הדגמים של LG מתחממים מאוד...

Jan22

New member
תראה ,אמנם שירות הלקוחות שנוי

במחלוקת (HP) ולLG יש ניידים עם מפרטים די עשירים ,אולם לפני מספר ימים בדקתי נייד של LG (נייד עם מפרט רצחני) הרצתי עליו DOOM3 וקצת תוכנות גרפיקה ,חביבי הוא התחמם כמו בית חרושת וכל הזמן הרעיש ,ומאידך בדקתי עד כה דגמים רבים של HP ואף אחד מהם לא התחמם כמו הLG . הנקודה שלי היא שכדאי להפסיק עם כל הסטריאוטיפים לגבי HP ,הרבה מהם הם שמועות שמפיצים אותם בריש גלי ומוציאים שם רע שלא בצדק .

למעלה