בקשת חוות דעת

בקשת חוות דעת

שלום, לאחר סקירה קצרה, ברצוני לקנות מחשב עם הנתונים הבאים: LG LE50 3LSE 1.73GHz 512MB XP Home מחיר באתר: ₪6,625.00 (10 תשלומים) מעבד : Intel® Pentium® M Processor Dothan 1.73GHz(740), 533MHz FSB, 2Mb cache Sonoma זכרון פנימי : 512MB DD2 ניתן להרחבה עד 2048MB במהירות 533MHz מסך : " 15 XGA+ (1024x768), High Brightness: 200nit דיסק קשיח : 60GB 5400Rpm כרטיס גרפי : ( ATI Mobiliti Radeon Pci Express 200M ( up to 128MB מודם\פקס פנימי : V.92 56K KBPS כרטיס רשת אלחוטי WLAN תומך בפרוטוקול 802.11b/g אנטנה לרשת אלחוטית: Dual Hexa-band Antenna כרטיס רשת מובנה : 10/100 ETHERNET LAN כונן צורב DVD: SUPER MULTI התומך בכל שיטות הצריבה הקיימות חריץ PCMCIA Type II : משקל : 2.6 ק"ג, כולל סוללה וכוננים יציאות: RJ-45, RJ-11, VGA ,Fire Wire, USB 2.0 x 3 PARALLEL S-Video, כניסה לזיכרונות פלאש מסוגים: Memory Stick, MS PRO, MMC, Secure Digital סוללה : LI-ION 6-cell מערכת הפעלה: Windows XP Home אחריות : 3 שנים (שנה בינלאומית ושנתיים נוספות בישראל בלבד) ======================= המחשב כשלעצמו נשמע לי מדהים ובמחיר לא רע, אך אני מתלבט כיוון שאני משוחד לטובת המותגים המובילים בשוק - IBM, DELL שאפשר לסמוך על האמינות שלהם ועל מקצועיות השירות שלהם במעבדה בשעת צורך, מה לגבי LG? הערות נוספות.
מראש!

Jan22

New member
תראה ,המפרט עצמו מעולה

אבל ההסתייגויות של אנשים רבים כאשר הם נתקלים בLG טמונות בכך שLG חדשה בתחום המחשבים הניידים ולכן רבים נרתעים מלרכוש ניידים שלהם . בכל מקרה ,הרבה אנשים בפורום התייעצו ורכשו דגמי LG והביאו חוות דעת חיוביות לגבי הניידים שלהם ,אם אתה בכל מקרה מעדיף ללכת על מותג , מפרט כמו הנ'ל אצל HP ,IBM יעלה לך בסביבות ה7500 - 9000 .

shaichor

New member
אצרף שוב את תגובתי :

אז ככה הייתי בהתלבטות דומה לשלך. התלבטתי בין IBM LG.ה-HP לא בא בחשבון בגלל שבטווח תקציב שלי בלפטופים שלהם היו יחסית עבים וכבדים, וכן, מחברים שלי בעלי לפטופ של HPנאמר לי כי השירות לא משהו אם כי השתפר מאוד יחסית לשנים עברו. משימוש של חודשיים וחצי בלפטופ אני מאוד מרוצה, עושה את העבודה לבחור כמוני שצריך אותו להדרכה וכן עבודה. חסרונות שמצאתי - סוללה מתרוקנת יחסית מהר וכן, מתחמם מאוד בהשוואה לחבריו מחברות מתחרות. עוד דבר שלא בדקתי זה יציאת COM, שאין בלפטופ הזה (לא יודע כמה אתה צריך אבלי אני זקוק לזה על מנת להתחבר לנתבים ולהגדירם), מתאם USB ל- COM עולה בין 100 - 150 שקל. כמו כן איך אינפרא רד, ו-BT מובנים. כל מתאם כזה עולה בסביות ה- 70 שקל (שאל את עצמך אם אתה צריך). חבילת התוכנה של המוצר טובה. חשוב לזכור שהוא בא עם XP מותקן בעברית ולא אנגלית אני די סולד מזה ועד ששלחו לי דיסק התקנה באנגלית חלפו להם 3 ימים. האחריות ל- 3 שנים מאוד קנתה אותי, וכן השירות מעולה. סיפור על השירות: לאחר שבוע שהלפטופ היה ברשותי, גיליתי פיקסל שרוף, וזה היה מבאס מאוד. פניתי לבאג והם פנו לסוכן שטען שהאחריות תופסת רק מ- 4 פיקסלים שרופים ומעלה. אחרי דין ודברים בין מנהל הרכש של באג ואותו סוכן, ומכיוון שהמוצר היה חדש, החליפו לי אותו מיד לאחר שהגעתי איתו למרכז LG. בכפ"ס.מסקנה : שירות לא רע, וכן עדיף לשלם טיפה יותר ולקנות מחנות שיכולה לעזור לך בעבודה עם הסוכן במקרה הצורך. מקווה שעזרתי.

אני גם ממליצה על LG

לפני 6 חודשים רכשתי 3 ניידים לצורך הדרכה, בדקתי את כל האפשרויות , חיפשתי מחשבים טובים לצורך הדרכה בתחום צילום דיגיטאלי ועריכת וידאו. בעבר קניתי נייד ללא שם ,ונתקלתי בבעייה והשירות לא היה טוב, עד שזרקתי את הנייד לאחר 15 חודשים. מאז אני עובדת מול חברות גדולות עם מרכז שירות רציני. בקשר לLG , קל במשקל , חשוב כשנוסעים הרבה, מתחמם גם משפיע על חום השולחן. המחשב עובד בסדר גמור עם כל האפליקציות שניסיתי. קצת התאכזבתי באיכות של הרמקולים יחסית לHP . סה"כ אני מרוצה ואני ממליצה גם על חנויות BUG לקבלת שירות מקצועי בזמן הרכישה. בהצלחה ! נדין כהן "מגרשתמחשבפוביה" יעוץ והדרכה ביישומי מחשב וצילום דיגיטאלי

mickey123

New member
דבר אחד אני כן ממליץ

כשמציעים לך להרחיב אחריות תרחיב! זו המלצה אישית יש לי 2550 הייתה לי בעיה התקשרתי והיה מאוחר מידי להרחיב אחריות כי עברתי שנה ומחיר התחלתי של בדיקה כבר עשה שבץ אז תיקנתי את הבעיה לבד בבית אבל אבל לך תדע לולי באמת לא יכולתי לתקן הם היו שוחטים אותי ללא אחריות

Ice Age

New member
מסכים בהחלט ../images/Emo45.gif

גמני מרוצה מאוד מה-LG שלי. רק הערה אחת, אמנם אין בלוטות', אבל אינפרא יש ויש.

למעלה