נקודה מעניינת, אני לא יודע.
R Rebeccan New member 1/5/06 #22 ../images/Emo45.gif בהחלט נכון ואם אפילו המקום אינו הולך להישמר במקרה שרוצה לעקור / לאסוף זרעים חייבים לקבל אישור של רשות הטבע והגנים פרינצסה בגן הפרחים פעמיים גשם בבקשה, ומנת גם
../images/Emo45.gif בהחלט נכון ואם אפילו המקום אינו הולך להישמר במקרה שרוצה לעקור / לאסוף זרעים חייבים לקבל אישור של רשות הטבע והגנים פרינצסה בגן הפרחים פעמיים גשם בבקשה, ומנת גם
ש שלמה יונה New member 1/5/06 #25 תודה רבה. לא ידעתי. אז עכשיו השאלה האם הפרג מוגן או לא היא חשובה. האם הפרג מוגן או לא?
A afikiminfo New member 1/5/06 #30 בודאי שמשנה... ../images/Emo18.gif אין הבדל בין קטיף לאיסוף. בשני המקרים הצמח עובר לחזקה פרטית. אני מקווה ומאמין שהדברים נאמרו בתמימות .. אלי
בודאי שמשנה... ../images/Emo18.gif אין הבדל בין קטיף לאיסוף. בשני המקרים הצמח עובר לחזקה פרטית. אני מקווה ומאמין שהדברים נאמרו בתמימות .. אלי
R Rוני New member 1/5/06 #13 שלום שלמה, האם כבר עברתם לגינה עם הבית? באמת התגעגענו מחכים לתמונות הגינה החדשה
ש שלמה יונה New member 1/5/06 #26 טרם. רק בסוף יולי תחילת אוגוסט אני צובר ידע. בינתיים עשיתי הפסקה עם גינון הבניין (...) והתחלתי לפתח תחביב חדש-ישן, צילום. ברגע שנעבור יהיו לי לבטח שאלות רבות על שימור הקיים שם ועל שינוי חלק מהדברים לפי טעמינו. תודה רבה ששאלת. שלמה.
טרם. רק בסוף יולי תחילת אוגוסט אני צובר ידע. בינתיים עשיתי הפסקה עם גינון הבניין (...) והתחלתי לפתח תחביב חדש-ישן, צילום. ברגע שנעבור יהיו לי לבטח שאלות רבות על שימור הקיים שם ועל שינוי חלק מהדברים לפי טעמינו. תודה רבה ששאלת. שלמה.
C Cereus Peruvianus New member 2/5/06 #38 לי. זריעה בספטמבר. תפרח עוד באותה שנה. מחזיקה מעמד שנתיים- שלוש, גם בשטח מושקה בקיץ. ספיח רב. אם מושקית בקיץ יכולה לפרוח עד אוגוסט.
לי. זריעה בספטמבר. תפרח עוד באותה שנה. מחזיקה מעמד שנתיים- שלוש, גם בשטח מושקה בקיץ. ספיח רב. אם מושקית בקיץ יכולה לפרוח עד אוגוסט.