בקשת זיהוי.

מיכי 10

Member
בקשת זיהוי.

יש שיח נאה, שפורח עכשיו באשכולות קטנים של פרחים צינוריים כתומים. צילמתי בשני מקומות שונים, ומשום מה, בשניהם נראָה לי שמַּשהו תקף אותו. כנימות, או לא יודעת מה. כמו קורים דקיקים לבנים וגם חלק מהעלים ניראו לי דביקים. וחבל!! אשמח לדעת את שמו. :)

מיכי 10

Member
היתכן שזאת יוסטיציה? (משובלת או אחרת?).

חיפשתי בגוגל לפי השיטה שלך, משה. :)

מיכי 10

Member
ת ו ד ה, דרורים

בדיוק לשיחים האלה התכוונתי, ולא ידעתי שזה שמם. מה שמפליא אותי מאד, שלא שמתי לב שבגינה הגדולה של אחותי יש המון שיחי המליה! ורק היום הבחנתי בהם פתאום. הם קיימים שם שנים, ואני אוהבת את הגינה הרבגונית של אחותי ומשפחתה. טיילתי, סרקתי ונהניתי ממנה אינספור ולא מחמיאה פעמים. גם שתלתי וזרעתי שם מדי פעם, כי לי אין גינה, ואחותי לא אוהבת לעבוד בגינה, ומשאירה אותה לגננים. גם היום בקושי שמתי לב, אעפ"י שאני חונה תמיד ממולם. אולי כי גזמו אותם בצורה נוחה אבל לא יפה, שאינה נותנת להם לפרוץ באופן טבעי. לפחות, לשמחתי, הם נראו לי בריאים ורעננים. הנה רק דוגמית:

מיכי 10

Member
אולי בניסיון נוסף אצליח לשלוח את התמונה, אם לא קלקלו פתאום

את האפשרות הזאת באתר הישן.

מיכי 10

Member
כן ענת, באמת 'אוי'. כתבתי היום בראש הפורום תשובות שקיבלתי,

ומסתבר שהם לא עושים זאת בכוונה, כפי שחשדתי (בגלל תכיפות המקרים) ולא הבנתי למה. אז אלה פשוט באגים. וחבל.

זה ברור לי לחלוטין. ברור לי שכמו בכל מקום יש גם קצרים

קצרים בתקשורת בין הגורמים השונים. עבדתי בעבר על המעבר בין נענע ל נענע10. המצב היה דומה. מהנסיון שלי - אין תקשורת ישירה בין "המתכנתים" (זה לא באמת מתכנתים אלו שצריך לתקשר אתם, אלה מומחים אחרים בתחום הטכנולוגיה שאמורים להנחות את המתכנתים) לבין אנשי ניהול הפורומים ושאר החלקים. יש הרבה בלאגן ניהולי וארגוני בדרך. בסוף - ה"תפוז" קצת נרקב... אני מקווה שאחרי שיתייצב יהיה נחמד. נכון לעכשיו אני מתעלמת מההנחיות שלך איך להיכנס ומה לעשות ומשאירה להם להבין את עצמם ולטפל, ונכנסת לכאן כשאפשר. כשאי אפשר - מחכה בסבלנות.. וסתם לידע כללי - נדיר מאד מאד שמתכנת זז בלי שיש לו הוראות.

מיכי 10

Member
בסדר. הבנתי. בינתיים קיבלתי הודעה על עדכון המיגבלה (לתמונות)

ל-8MB

מיכי 10

Member
הנה המליה בריאה, דרורים, ללא המזיקים. והפעם מהגינה של אחותי.

רק עכשיו אני מצליחה לשלוח, כי בכל פעם שניסיתי, היו תקלות שונות של תפוז.

drorim69

Active member
יש קצת מציצות מזיקים בעלווה אבל הצמח באמת נראה נפלא

מיכי 10

Member
תודה
. מה כוונתך ב"מציצות מזיקים"? את מתכוונת שבתחתית

התמונה יש עלים שכורסמו ע"י מזיקים?

drorim69

Active member
התכוונתי לעלים הרעננים מעל לתפרחת העליונה

יש שם עלה מושלם וכמה עלים שהחלק הקרוב לגבעול מעוות ומעיד על נוכחות מזיקים, אולי כנימות עלה.

מיכי 10

Member
וואו. תודה, אבל קשה לי לראות. מקווה שהגנן שלהם

ישים לב לזה, ויטפל בהתאם.

למעלה