בקשת זיהוי חרק אבקש עזרה בזיהוי חרק (כנראה חפושית) שצולמה בחרשה ליד הישוב "אלעד". בתודה מראש
D dodkedi New member 28/11/14 #1 בקשת זיהוי חרק אבקש עזרה בזיהוי חרק (כנראה חפושית) שצולמה בחרשה ליד הישוב "אלעד". בתודה מראש
ד דורון הירושלמי New member 28/11/14 #2 נראית כמו חיפושית רפואנית ממין לידית (Lydus) עם כנפי תעופה לרפואנית (Meloe) יש שרידים של כנפי חפייה. אין לה כנפי תעופה כלל והיא מתקדמת בהליכה.
נראית כמו חיפושית רפואנית ממין לידית (Lydus) עם כנפי תעופה לרפואנית (Meloe) יש שרידים של כנפי חפייה. אין לה כנפי תעופה כלל והיא מתקדמת בהליכה.
D dodkedi New member 28/11/14 #3 תודה רבה החרק הזה יש לו כנפיים ואף ועוד איך אני לא בטוח שהזיהוי נכון מצד שני אני גם לא בטוח שהזיהוי אינו נכון. תודה רבה לך ושבת שלום
תודה רבה החרק הזה יש לו כנפיים ואף ועוד איך אני לא בטוח שהזיהוי נכון מצד שני אני גם לא בטוח שהזיהוי אינו נכון. תודה רבה לך ושבת שלום
D dodkedi New member 28/11/14 #4 אכן רפואנית בעקבות התגובה שלך הצלחתי למצוא מה זה זוהי Alosimus brevicornis וכנראה שאין לה עדיין שם עברי תודה רבה לך שוב. עזרת לי מאוד
אכן רפואנית בעקבות התגובה שלך הצלחתי למצוא מה זה זוהי Alosimus brevicornis וכנראה שאין לה עדיין שם עברי תודה רבה לך שוב. עזרת לי מאוד
ד דורון הירושלמי New member 28/11/14 #5 בשמחה. זו משפחה מרתקת ויפהפיה של חיפושיות רק חלק זעיר של כלל החיפושיות - שחלקן כל כך מרהיבות ביופיין שקשה להאמין שהן אמיתיות (גם בארצות אחרות, כמובן)
בשמחה. זו משפחה מרתקת ויפהפיה של חיפושיות רק חלק זעיר של כלל החיפושיות - שחלקן כל כך מרהיבות ביופיין שקשה להאמין שהן אמיתיות (גם בארצות אחרות, כמובן)
ד דורון הירושלמי New member 30/11/14 #7 הבלוג שלך יפה ומושקע! נובע מאהבת טבע עמוקה ושורשית כה לחי - המשך בדרכך!