בקשת הFP של ביתי נדחתה - כיצד מגישים ערעור\בקשה נוספת?

fireout

New member
בקשת הFP של ביתי נדחתה - כיצד מגישים ערעור\בקשה נוספת?

שלום,
אשתי קיבלה ויזה ללא כל קושי אך בבקשת הויזה של ביתי התינוקת (טרם קיבלה דרכון אירופאי, זהו תהליך שיקח עוד חודש חודשיים) סורבנו בטענה שלא צירפנו מספיק מסמכים המוכיחים כי אני אביה (צירפנו רק תעודת לידה ודרכון).

ברצוני לערער על ההחלטה ולצרף את ספח תעודת הזהות ואף תעודת אזרחות שמוכיחה כי אני אביה .

האם את הערעור אני מגיש כבקשה חדשה או כמסמך ערעור? (כתוב שיש לצרף טופס ערעור)
האם ניתן לשלוח ישר למרכז ההחלטות בטורקיה או שצריך שוב לעבור את הפרוצדורה של הגשת המסמכים דרך משרדי החברה בתל אביב?
הם ניתן לשלוח את טופס הבקשה והערעור ללא הדרכון ולקבל את הויזה כנספח שמראים עם הדרכון?

אנו מתוכננים לעבור לאנגליה בדיוק בעוד חודש ולכן חוששים לשלוח שוב את הדרכון שלה בטופס הבקשה (הבקשה הקודמת לקחה כמעט חודש אבל כעת יש את כל החגים של השנה החדשה)

במידה ונחליט לא להגיש ערעור - האם ניתן להכנס לאנגליה כאשר אשתי עם ויזה, אני אזרח אירופאי וביתי תכנס בתור תיירת עד שתקבל את הדרכון האירופאי שלה?

תודה.

republik

New member
עדיף להגיש בקשה חדשה

לא בטוח בכלל שערעור ייקח פחות זמן (למעשה, סביר שייקח יותר) ורוב הסיכויים שתיענו בשלילה (כי הערעור ידון האם היה נכון לסרב לבקשה שלכם בהינתן המסמכים שסיפקתם ולא בהינתן מסמכים חדשים).
אפשרי שהיא תיכנס כתיירת, אבל אז היא (ואני מניח שבעקבות זאת- לפחות אחד מכם) תצטרך לצאת ולחזור כשתקבל את הדרכון האירופי.
לגבי החגים- אין הרבה ימי חופש בחגים האלה, למעשה מדובר רק ב-25, 26 בדצמבר ו-1 בינואר. שאר הימים הם ימי עבודה רגילים (רוב האנשים פה מעדיפים לקחת חופש בימים האלה, אבל אני מניח שבמשרדים ממשלתיים תהיה נוכחות, גם אם קצת מצומצמת).

אוי ואבוי, איך הסתדרתם? מה עשיתם בסוף?

אי אפשר אפילו להתחיל להבין את ההגיון שעומד מאחורי החלטה כזאת, כי אין כזה.

fireout

New member
הגשתי בקשה נוספת עם המון מסמכים (שעדין יכולים לפסול)

הבנתי שממישהי ביקשו בדיקת DNA כהוכחה.
הבקשה החדשה אמורה לחזור בעוד מספר ימים.
&nbsp
בכל אופן כל המסמכים להוצאת הדרכון של ביתי הגיעו השבוע אז במקרה הכי נורא.. עוד חודש יהיה דרכון אירופאי.
&nbsp
אכן החלטה משונה.
מקווה שלא יבזבזו לי את הזמן ויאשרו את הבקשה הנוכחית.
&nbsp

מחזיקה לכם אצבעות שהכל יעבור חלק

fireout

New member
תודה :) אכן עברנו לפני מספר שבועות

עדין מתמודדים עם הקשיים הבירוקרטים - לפתוח חשבון בנק צריך כתובת קבועה, לכתובת קבועה רצוי חשבון בנק ועבודה, לעבודה צריך מספר NI , למספר NI צריך כתובת קבועה,
למנוי קבוע למכון כושר צריך כתובת קבועה וכו.. חח.
&nbsp
בסוף הכל יפתר .
אגב מאד הופתענו ממחירי השכירות פה.
ידעתי שהם גבוהים אבל לא שיערתי שזה מגיע לכ10 אלף שקל בZONE 4 לבית 2-3 חדרים במקרה הטוב (מחפשים רק מרוהט מלא).
&nbsp
&nbsp
כמו כן הופתעתי מהתחבורה הציבורית אשר חשבתי שהיא מאד נוחה בהתחלה אבל גיליתי שאם אתה גר בZONE 3-4 להתנייד יכול לקחת בין 50-שעה וחצי לכיוון.
&nbsp

למעלה