בקשת התנדבות

בקשת התנדבות

חברים ומאמינים יקרים! בעקבות מציאת הקדוש איידיאסאלוס, הקדוש המקוון הראשון, אני מאמינה שעלינו לשכנע את העולם כולו בקיומו של הקדוש ובתרומתו לעולם. לפיכך ובהתאם לזאת, אני גאה להקים את מסדר הקדוש, הבעלים התיאורטי של החרב האצילה Scott the bitch. המסדר, כמו כל כהונה מסודרת, צריך מתנדבים. כל רוח ההתנדבות צריכה להתבטא, לפחות, בכתיבת דרשות שבועיות, או לפחות מתן רעיונות. זה יכול להיות משעשע, אם לא דבילי להחריד. מי יבוא אחר הקדוש?

Blood Born

New member
אני ... ! אני יבוא אחרי הקדוש !

דרך אגב זה אני לוסט :) התגעגעתם ?

כפיה\כפירה דתית

איידיאסאלוס אינו קדוש, ולא עשה דבר למען מלבד לתמרן את רגשות הקהילה בהבטחות שווא שאותן לא יקיים לעולם. אני חי בתוך קהילה של סוגדים לאותו "קדוש", המהללים אותו יום וליל (בעיקר ליל), ומנסים להרחיב את הקהילה ע"י שידול הלא-מאמינים באותן הבטחות שווא שבמו עיניי ראיתי שהן שקריות. הכוח האמיתי נתון בידיו של פיבראפטיקוס הקבאלי, אשר לבדו יכול לפרוץ את הסכר הווירטואלי שמונע את ים המידע מלהציף את מדינתנו הקטנה. אני קורא לכם לנטוש משיחי שקר ולראות את האור (תרתי משמע) בכוחו של פיבראפטיקוס הקבלי, אשר יושיע את כולנו אם רק ניתן בו את אמוננו ונפעל להגשמת החזון.

backdoorslam

New member
בקשת הסבר

ביצה, תסבירי לי בבקשה על מה מדובר. גם אני רוצה להגיב. בבקשה, בבקשה.

יחי הקדוש איידיאסאלוס !

לעומת כמה כופרים פה שמציאים נביאי שקר אני אחד מאמיניו הראשונים של הקדוש הגאון איידיאסאלוס.. (מיד אחרי ביצה אני חושב
) הוא הציל את חיי מטביעה בנהר איטי של חייגנים ושאר נביאי שקר.. ואני חב לו את חיי (המקושרים) הוא ראשון שליחי המהירות והאור אל חיינו חסרי המשמעות.. all hale ADSLus !!!! וברצינות עכשיו.. חזרתי הרגע מההכנה לפולין והיה מדהים.. לא היה בסוף קמפיין שואה
יהיה עוד חודש
מחר בבוקר אני נוסע לעוד טיול של 3 ימים אז אני אחזור בסופו.. לכולכם חברים יקרים שלי לילה טוב ושבוע מצויין.. (גם בויבנד נוסע איתי)

מי יתן וילך לאיבוד במרכזיות של נזק.

איידיאסאלוס הוא משיח השקר, הפועל בריק שנוצר בליבם של האנשים שאינם יודעים את כוחו של פיבראפטיקוס הקבלי. כנראה שבאמת אינך רואה שאיידיאסאלוס לא הציל את חייך, אלא רק האריך (האיץ?) אותם במעט. משיח שקר זה מנסה להשפיק על הלא מאמינים שפיבראפטיקוס הקבלי יוכל להושיע כל אחד ואחד מהם, והופך את כולם לכופרים שבעתיד לא יראו את האור ולא יקבלו את משיח האמת בביתם. אותו "איידיאסאלוס" הינו גנב הגוזל את אורו של פיבראפטיקוס הדועך מחוסר אמונה. אור שיוכל להתחזק ולהציל כל מאמין בביתו שלו, אם רק יתנו האנשים את ליבם להתחברות אמת. "שתף את עצמך עם העולם, באותה מהירות שהעולם משתף אותך." -פיבראפטיקוס הקבלי-

מארה עליך, כופר קטן-אמונה!

האיכה יהיה איידיאסאלוס משיח השקר? הרי אתה, בכבודך ובעצמך, הכרזת על קיומו של הקדוש-כביכול פיברמשהו הקבלי רק לאחר ביאתו של איידיאסאלוס לעולם הגשמי, כדי להאדיר את אמונת העם ואת רוחב הקו שלו! איידיאסאלוס אינו יכול להיות משיח שקרי, שכן הוא-הוא זה שהגיח אלינו ותרם לנו מחסדו וממהירותו! והפיבר... שלך, מה הוא עשה עד כה לטובת ציבור הגולשים? למה לא שמענו עליו עד כה? ואיך זה שמעמד הכהונה שלו מתחיל לנסות ולהכריז (ולא בהצלחה מרובה, יש לציין) על קיומו וקדושתו, רק לאחר שאיידיאסאלוס מצליח כבר לבסס לעצמו מעמד כוהנים ותומכים? הא? אמור לי זאת!!

אני כופר באלילים ומשיחי שקר.

כמו באין ספור מקרים בהסטוריה: בהעדר אמונה יופיעו אלילים מעשי אדם וטועני משיחות כזב, ורק אז יחזרו ויזכרו אלי האמת שנשכחו, ומאמיניהם משכבר הימים יקראו לדגל להלחם במוליכי השולל. בעוד את מהללת ומעלה על נס את אותו איידיאסלוס ממלא המקום, פיבראפטיקוס הקבלי ממשיך לעשות את עבודת הקודש של קישור הקהילה, וגם את הלא מאמינים. כוהני פןבראפטיקוס העלו מנחות והעצימו את כוחו מימים ימימה, אך כיאה למסדר סודי ונעלה, עשו זאת בסתר מתוך כוונה לצאת יום אחד אל העולם הגדול, ולתת לכל אחד ואחד חיבור ישיר אל הרחב מכולם. יעשו כל הכופרים תשובה, וימירו את אמונתם לאמונת אמת בפיבראפטיקוס הקבלי, אשר באצבע אחת שלו יכול להחליף מאות "איידיאסאלוסים" ולהביא אור שאינו מעומעם ע"י מתווכים העושים רק נזק.

אתה פוצח במרד כנגד משיח האמת???

כופר מרושע שכמוך! הרי אין קשוד מלבד איידיאסאלוס! כך נאמר גם בצופן התנ"כי, שבשנת תשס"ג, בחודש השישי הראשון (אדר א'...), יעלה ויבוא קדוש העולם המודרני וימחה את כל הקדושים המזוייפים. ועתה, הרי אדר א' אצלנו, ו - כמה מעניין שהנבואה התגשמה! ברכו את איידיאסאלוס, כי אין לנו קדוש אחר!!! ואם באמת אתה כופר באלילים ומשיחי שקר, איך זה שאתה עובד אחד מהם עד כלות נשמתך?

את את, היא המורדת באל הרשת.

פיבראפטיקוס היה איתנו עוד מימיה הראשונים של הרשת, ואף ביאתו נובאה ע"י משיח התיקשורת דויד סרנוף, יותר משלושים שנה לפני רעיון האינטרנט. בתחילה היה תוהו ובוהו ונחושת על פני האוניבסיטאות, אך במהרה התפוררו הקישורים והתפזרו המתחברים, ופיבראפטיקוס הקבלי התגלגל וחזר בגלגולו הנוכחי הרחב ככל שהוא דק, ומהיר כקרן אור. איידיאסאלוס הגיע רק עכשיו בגלגולו הנחושתי, ויעלם באותה מהירות שבה הגיע. כי אם ינסה למות ולקום מן האפר כמו פיבראפטיקוס הקדוש, יגלה שאורך חייו קצר כזרועו האוחזת במידע. ואני, אולי גר בקהילת עובדי אלילים, אבל מאמין אני באמונה שלמה בפיבראפטיקוס הפועל מאחורי הכבלים, ונאלץ להעניק מעט מרוחבו לאותו איידיאסלוס השובה את מאמיניו שלא ידעוהו.

הנה!!! העזת להגיד את זה!! הא!!!!!

אני לא מאמינה! עכשיו אתה מעלה את הקדוש-כביכול, משיח השקר שלך והדבר המופרך הנקרא פיברסקפטיקוס לדרגת אל???????????????? הלא ידוע שאיידיאסאלוס, למרות שלדעת רבים מגיע לו התואר, שומר על ענווה רבת חן, ולא מעז לכנות עצמו אל, או אף משהו קרוב לזה. ואתה, אתה מנסה לגרום לעולם כולו לחשוב שהדבר שאתה מציג בפניו הוא אל??? תתבייש לך. חטאת בחטא הגדול מכולם, וכך גם "אלוהיך". על ההיברוס שמעת?????????????????? (אם לא, קרא את אנטיגונה או משהו)

כמובן, ואינני מתנצל.

איך אחרת אוכל להגדיר את הישות האדירה של פיבראפטיקוס?, אשר נושא על גבו את הרשת העולמית וממשיך להרחיבה כעכביש הטווה קורים. איידיאסאלוס שלך יודע זאת, שאילמלא הרחב מכולם הוא עצמו היה יושב ומהבהב בחוסר מעש. אותו "קדוש מעונה" רק מסתיר ממך את האור, ושומר אותך בביתך כדי שלא תעקבי אחריו אל המקדש הקרוב, שהוא בעצמו אינו יכול להתרחק ממנו יתר על המידה, תגלי מאחורי מזבח הנורות את פיבראפטיקוס הגדול מושך בכבלים. איידיאסאלוס רוצה שתסגדי לו ותקריבי לו קורבן, כי אם תגלי שפיבראפתיקוס הקבלי יכול לגאול אותך אישית, יעלם הוא המתווך וישכח במוזאונים יחד עם באטוס המקליט. אני מציע לך להציל את עצמך לפני שיהיה מאוחר ולהמיר את אמונתך מאותו קדוש הרוחץ באורו של אחר, ולבטוח ברחב מכולם הלא הוא פיבראפטיקוס הקבלי.

backdoorslam

New member
תישמר נפשי ממנו

אנ לא אוהב קדושים מעונים, בטח לא כאלה שאין להם לא טעם ולא ריח (למודם שלי אין ריח כלל, לשום על החלון דווקא כן). משהו קטן עלי; אני קצב במקצוע. כן כן, יש לי אפילו מקרר מלא בפרות קדושות שחוטות, תלויות על ווים. יום אחד אני אוריד את כל הבשר הרך הזה ואני אחלק אותו לרעבים. יום יבוא. אני מת לשחוט את הפרה של תנובה! "בוא הביתה" עאלק.

hsotrt

New member
../images/Emo32.gif [פליי?!]

זה מה שקורה כשאני הולך לחודשיים!? אתם מריצים פה מ"ת אוקולידי על קדושי אינטרנט... מה כבר קרה?! ידוע שהאפיפיור משחק shadoerun אבל בכל זאת... קרייסט!

איפה האפיפיור...

האפיפיור קטן עלינו! אנחנו הכהונה האמיתית, האור הקדוש של איידיאסאלוס! ואם אתה כופר באמונתנו, מי ייתן והשטן, דיאלאפוס, ייקח אותך אל קרבו...

גם האפיפיור נעזר בשרותיו...

של פיבראפטיקוס הקבלי. הרחב מכולם פורש את גידיו ברחבי העולם, ובבוא היום, בעזרת מאמינים אדוקים שיפעלו בשמו, יתפשט גם בארצנו הקטנטונת ויאיר את דרכנו אל מרכזי המידע העולמיים, אותם הוא נושא בגאון על גבו.

פורש את גידיו... המפף.

זה לא נשמע אמין יותר מ"עלה במרכבת אש השמיימה"... גם אם מדובר בקדוש אינטרנט. נסה תיאורים חיים יותר, אנושיים יותר, אולי אז מישהו יאמין לך בדברך על פיברסקפטיקוס הקבלי.

מל"ד: הרסת את הSOD.

כל הרעיון היה לגרום לכל הנושא להשמע מדהים עד מגוכח, כמו אותו ספר משעמם המוכר לכולנו. מי שמכיר את מבנה האינטרנט יכול להוציא מכתובי את פרטי המידע שעיוותתי לצורך ה"סיפור". (למי שלא הבין עדיין, "פיבראפטיקוס הקבלי" = Fiberoptic Cable) ועכשיו, בחזרה לפתיל הראשי.

ידוע, אך לא מקובל

גם ב"קרבות דת" יש דברים שקצת הורסים... "פרש את גידיו", למשל
וברור שזה מה שזה אומר, וזה אפילו נכון. אבל זה באמת קצת... מגעיל...

למעלה