בקשת המלצה

בקשת המלצה

שלום, מבקש המלצה וחוות דעת על המחקים הבאים: -חבילה הגיעה, אני זוכר אותו במערפל מילדותי, נראה שיצאה מהדורה מודרנית יותר. -טיסה 501 מאיזה גיל ניתן להבין את המשחקים האילו ולהנות מהם ? צ'ארלס לינדברג

ycyclop

New member
חבילה הגיעה

משחק חביב שעבר עידכון קל לימינו (אין ממש שינויים בחוקים) בני בן ה-7 משחק ונהנה ממנו אם טיסה 501 זה מה שאני חושב שזה אז להתרחק ממנו. משעמם עד אימה (אבל אני לא בטוח שמדובר במשחק שאני חושב עליו)

שאלה נוספת

שלום, טיסה 501 זהו המשחק, שבו שי להקיף את כה"א באמצעות מטוס, כשעוברים דרך יעדים שונים. העטיפה מבטיחה מגדל פיקוח אלקטרוני ועוד כל מיני גמיקים כאלו. האם זה המשחק, שאתה מתכוון אליו ? האם ידוע לך על משחקים נוספים בסגנון של חבילה הגיעה או מונופול וכו... תודה צארלס לינדברג

ycyclop

New member
אז לא מה שחשבתי

לא מכיר את המשחק. משחק חביב נוסף המתאים לגיל יחסית צעיר שבני נהנה ממנו הוא: הטירה הקסומה. השאלה היא מה אתה מחפש ולאיזה גיל? חוץ מזה מונופול הוא לפי דעתי האישית לא דוגמא למשחק מדהים.

אני מחפש

שלום, תודה על התדובות. אני מחפש שמחקי לוח(קופסא) לכל המשפחה. במקרה שלי שתי בנות בגילאים:6,8. אין לנו העדפה מיוחדת, אך נראה לנו, שמשחקים עם קוביה, "חיילים" וכסף משהוא שדומה למונופול יתאים לנו. האם אתה יודע משהוא על המשחק בשם "סיכון" ? בברכה צ'ארלס לינדברג

ycyclop

New member
אז ככה

קודם כל סיכון הינו משחק חביב אך עם כמה בעיות: משחק עם אופי מלחמתי. קצת יהיה קשה לילדה בת 6 (אולי גם ל-8) ואתה יכול לצאת לגמרי מהמשחק, דבר לא אהוב על ילדים. אז אני לא בטוח שזה מה שאתה רוצה. כפי שכתבתי הטירה הקסומה נשמע מתאים. ויש עוד הרבה משחקים אירופיים שכרע קשה להשיג בארץ. אחד מהם (שלפעמים ניתן להשיג) הינו מתישבי קאטאן שבהחלט מתאים לילדה בת 8 (קצת צריך הנחיה במשחקים הראשונים) ובת ה-6 תוכל לשחק עם אחד המבוגרים ולעזור (אצלינו זה עובד טוב). אם יש לך אפשרות להזמין מחו"ל אז אתן לך המלצות נוספות.

עוד משהוא

תודה על המידע, אשמח אם תפרסם כאן שורה של משחקים(יעניין מן הסתם גם שאר הגולשים), גם אם כרגע לא ניתן להשיג אותם בארץ. האם "הטירה הקסומה", שהמלצת לי, ומשחק בשם: "טירת הקסם", זה אותו המשחק ? אמרו לי ש"טירת הקסם" עוסק בהרפתקאות וזה משחק לוח. אשמח עם אתה או מישהוא מהמשתתפים יפרסם מאמרים נוספים בנושאי משחקי לוח. תודה

ycyclop

New member
אוי איזו טעות

המשחק שהתכוונתי עליו הוא "הירושה בטירה המיסטורית" מצטער על הבילבול. חוץ מזה יש ביקורות על משחקים בקישורים (באמת הגיע הזמן שנוסיף לשם ביקורות חדשות)

למעלה