בקשת המלצה..

פרילאב

New member
בקשת המלצה..

אבקש את עזרתכם בהמלצה על פסיכולוג,מאזור המרכז, שעובד עם קופ"ח מכבי ,לייעוץ למבוגר. יש המון ברשימה, אך על פי מה עלי לבחור אותו/אותה ? (הבעיה היא בעיית זהות מינית).

גרא.

New member
מצטער,אני ממש לא מכיר פסיכולוגים

מקופ"ח מכבי.יצתכן שמי מהקוראים יוכל להמליץ.השיקול בבחירת פסיכולוג מתאים,בין היתר,אינו חייב להביא בחשבון את מין המטפל.לא זה מה שחשוב, אלא משתנים משמעותיים,כמו מחיר הטיפול,קירבה פיזית לבית המטופל וכדומה. אגב,אם מדובר על נסיון לטפל במבוגר עם נטייה הומוסכסואלית,סיכויי ההצלחה בטיפול,מותנים מאד במוטיבציה של המטופל לקבל בכלל טיפול.ועפ"ר הטיפול לא עולה יפה בלשון המעטה.אז כדאי לשקול שוב.

פרילאב

New member
ומה יהיה הכיוון של טיפול כזה ?

נסיון "החזרה למוטב" או יותר משהו בכיוון של נתינת כלים להתמודדות עם הנטייה ? אני כבר שמעתי על מספר מיקרים שבהם הפסיכולוג מונע מתוך גישה שאכן הומוסקסואליות היא "מחלה" שצריך לטפל בה וניתן ל"הבריא" את ה"חולה" ממנה. אני מניח שאם זו באמת הגישה שבה ינקוט הפסיכולוג, הרי שאין סיכוי לטיפול כזה. ושוב, אם למישהו מהקוראים/כותבים בפורום יש המלצות לגבי פסיכולוג מטעם מכב"י, אשמח לקבלן.

גרא.

New member
ם אתה שמעת או הכרת אישית,אדם

הומוסכסואל מוצהר,או כזה שעדיין בארון,שהלך לטיפול,ושינה את נטייתו? כל מה שציינתי,הוא שללא מוטיבציה של המטופל להתמודד עם הנטייה הזו,אין שום סיכוי שהיא תשתנה.וגם הוספתי,שלפי הידוע לי,ההצלחה בטיפול היא מזערית ועפ"ר,הנטייה שאינה מחלה או סטייה,נשארת.

למעלה