------->
אין לי ניסיון בפועל עם צירוף כזה, אבל השאלה המרכזית כאן היא: איזה שם אתה הולך לשנות ? האם מדובר בשם NETBIOS-י או DNS-י של הדומיין. במקרה של שינוי שם NETBIOS-י הקודות שבהן אני רואה נקודת כשל הן: - הגדרות של חשבון תחתיו רץ cluster service. אם אני לא טועה, הפורמט הוא DOMAIN\Username ויש צורך לעדכן את הגדרות הservice ידנית. במקרה של שינוי שם DNS-י: - כל קלאסטר רושם SPN בהגדרות של האובייקט המייצג את הCLUSTER object בAD ומשתמש בSPN בתור Kerberos Security Principal. לאחר הrename יש לוודא רישום מחדש של SPN-ים תחת DNS Suffix חדש וזה לפני שאתה מבצע את השלב האחרון של domain rename שמסיר את השם DNS-י הישן - יש לוודא רישום תקין של Resources של שמות הקלאסטר אגב, ייתכן ובמקרה של שינוי שם DNS-י בלבד, אתה יכול לבצע ניתוח קטן לAD (לא בטוח אם התערבות ידנית כזאת נתמכת ע"י MS), ולעדכן את attribute בשם DnsRootAlias של CrossRef object שמייצג את הדומיין תחת Configuration partition. הדבר אמור לגרום לDC-ים לרשום בDNS את ה SRV records תחת DNS suffix חדש בנוסף ל DNS suffix ישן. כמו כן, שים לב שבמקרה של Exchange אתה צריך בנוסף להשתמש ב Exchange Domain Rename Fix-Up על מנת לתקן את כל הDN-ים של אובייקטים של Exchange שכוללים את הSUFFIX הישן. אגב, איזה cluster ? אחחח... הייתי שמח להניח את ידיי על AD כזה במהלך השינוי... בכל מקרה, בהצלחה ותזכור: גיבוי, גיבוי, גיבוי !