בקשת הבהרה בנוגע לשתלים

rikaaa

New member
בקשת הבהרה בנוגע לשתלים

בוקר טוב כן זו שוב אני ויש לי שאלונת או 2 בנוגע לשמוש בשתל. אני מבקשת ממושתלים ותיקים אולי הם זוכרים שבתחילת אימוני המוח לשמיעה, הרגישו כאילו עומס על הראש כבדות לא כאב ראש אלא משהו לא נוח. אני משום מה לא יכולה ללכת עם המעבד שעות רבות. אחרי כ4 שעות חייבת להסירו ולנוח. אולי זה בגלל שאני בשלבים הראשונים חודש וקצת אחרי תחילת השימוש בו. אני נחה שעתיים ועונדת אותו שוב. ושאלה נוספת איך זה לאורך השנים מסתדר מעצמו? יכול להיות שהחום בחוץ גם תורם להרגשה כזו? תודה רבה לכל המשיבים

צלף

New member
הזכרונות והשמיעות שלי

כן בהתחלה זה קשה עם עומס שמיעה אם זה ממש מכביד עליך לכי בקשי מיפוי דחוף ותבקשי הורדת עוצמה - ותיקון בהתאם - כמה שאני זוכר פעם אחת לפחות שבוע שבועיים אחרי ביקשתי תיקון.. אבל נכון שדרוש זמן שהשבלול יסתגל לזרמים ולאט לאט זה משתפר אבל כול אחד והקצב שלו אבל גם היום אם אני שומע את השתל יותר מ12 שעות ברציפות כואב לי הראש... החום יכול לגרום לרגישות יתר בכך שמתעייפים יותר בתנאי חום - ומניסיוני שעייפים לא סובלים כול כך את השמיעה בשתל - לכי לישון
ןתרגישי רעננה יותר מחר וגם תשמעי יותר טוב :)

rikaaa

New member
תודה

צלף תודה לך על תגובתך. התשובה נתנה לי פרספקטיבה גם בנושא זה שאני לא היחידה שמרגישה בתחילה קשיים מסוימים. שנה טובה וכל טוב

למעלה