בקשתם..

fairy8

New member
בקשתם..

עדכון לגבי הפאזל של מיקי מאוס בשלג אז... סיימתי אותו ממש לפני כמה דקות ובבוקר אני מתחילה את מיקי מאוס השני עם הרקע הכתום

123נעמי

New member
אצלי ניתקע הפאזל../images/Emo7.gif

כאן נעצרתי ואני לא מצליחה להמשיך

fairy8

New member
כן הפאזל הזה..

יותר מאתגר ממיקי בשלג אבל גם הוא לקראת סיום, בהתחלה ההייתי בטוחה שאני דבר ראשון עושה את הכותרת האדומה אבל מאוד מהר ויתרתי על התענוג מה שכן הפרדתי בין הצבעים, ואני יכולה לנסות לתת לך מעט טיפים שעזרו לי היום להתקדם * בחלק השמאלי יש צהוב בהיר לכי לפי הצבע הזה קודם * תנסי לחפש את הנעליים שלהם ולהרכיב בצד עד שיתאפשר לך להרכיב לפאזל, * את יכולה גם להרכיב את החלק עם הנוצה שזה די פשוט (בקיצור צבעים שונים "ומיוחדים" תמיד עוזרים להמשכיות הפאזל) לי נשאר החלק הכי קשה נראה לי וזה הכיתוב באדום החלקים עם הצהוב שחור.. וקצת צהוב שיהיה לך המון בהצלחה .....

מממאיה35

New member
לבוא לעזור?

מממ יאללה לאט לאט אולי עוד למיין כמו שהציעה לך פה בשרשור. אולי למיין לפי סוגי צורות, אולי לא יודעת.. אני לא נגעתי בשלי מאז ההתקדמות האחרונה, אני טובעת בלימודים ובעבודה

fairy8

New member
בפאזל הזה אין הרבה צורות יש

רק 3 צורות או יותר נכון ( 4 הישרים) אני חייבת לציין שאני מסיימת את הפאזל הזה כבר למרות הקושי... רוצה להעתיק

האדרים

New member
קבלי מאיתנו עידוד ../images/Emo13.gif

אנחנו בתהליך ארוך ומייגע של מילוי מפת הכוכבים, בפאזל "מערכת הכוכבים". לשמחתינו, טרם נתקענו, אבל זוהי בהחלט עבודת נמלים. צרת רבים .... חזקי ואמצי!

למעלה