מגדל בבל-5000 (רק התחלתי).
1 123נעמי New member 17/11/06 #15 מדהים ../images/Emo47.gif לאורך כל הזמן חשבתי עליך כמקצועי מאוד בנושא הפאזלים ועכשיו אני בטוחה בזה כל הכבוד כולם ממוסגרים ותלויים על הקירות?
מדהים ../images/Emo47.gif לאורך כל הזמן חשבתי עליך כמקצועי מאוד בנושא הפאזלים ועכשיו אני בטוחה בזה כל הכבוד כולם ממוסגרים ותלויים על הקירות?
מ מממאיה35 New member 18/11/06 #16 יש מצב לתמונות של הפאזלים מורכבים? זה הרבה יותר מרשים.. בכל מקרה כל הכבוד, אני לא ניסיתי יותר מ 2000 חלקים
יש מצב לתמונות של הפאזלים מורכבים? זה הרבה יותר מרשים.. בכל מקרה כל הכבוד, אני לא ניסיתי יותר מ 2000 חלקים
ס סייחה כסופה New member 18/11/06 #17 איזה פאזל יפה אני מאוד אוהבת סוסים איפה קנית את הפאזל המהמם הזה?
M MEGA GAME3 New member 20/11/06 #18 קודם כל: אני כבר לא זוכר איפה קניתי את פאזל הסוסים. שנית כל יש לי כבר גלריה. שלישית כל אני מסגרתי את:הסוסים,ג'וזפין,הקפלה סיסטינית(את השאר הדבקתי ואת חוף ים באור ירח-3000 פירקתי).
קודם כל: אני כבר לא זוכר איפה קניתי את פאזל הסוסים. שנית כל יש לי כבר גלריה. שלישית כל אני מסגרתי את:הסוסים,ג'וזפין,הקפלה סיסטינית(את השאר הדבקתי ואת חוף ים באור ירח-3000 פירקתי).