בקשר לundergroung progress session

Tough Midget

New member
בקשר לundergroung progress session

מישהו יודע מתי הערב צפוי להגמר ומה יהיה סדר ההופעות? פשוט אני נוסע לאילת באותו ערב כנראה ואני רוצה לראות איך אני מסדר את הכל כדי להגיע בזמן לאוטובוס... תודה

Tough Midget

New member
אותה שאלה לגבי הערב MISC

אפשר לדעת רק מתי הוא מתוכנן להתחיל ומה סדר ההופעות? כדי שאני עדע מתי לחזור מאילת... תודה

kurush

New member
הרשה לי לחדד

פתיחת שערים ב-21:00, ההופעה תתחיל בשעה 22:00 בול. באמת, בשלושת הערבים הקודמים איך שהשעון צלצל 22:00 המוסיקה התחילה.

ofirshw

New member
על איזה ערב אתה מדבר?

(ישנם 2 עתידיים מתוכננים בקרוב)

ofirshw

New member
תשובה חלקית (וגם היא תיאורטית..)

באופן תיאורטי, הערב אמור להתחיל ב- 21:30. הבעיה היא שקהל חובבי המוסיקה המתקדמת (באופן כמעט גורף) הוא מאחר כרוני, כך שתמיד העניין נדחה מעט עד להגעתו המאוחרת. אני מאמין שעד 22:00 יתחילו ההופעות. לגבי הסדר, אינני יודע עדיין, צור קשר עם דניאל (הפרטים באתר) אני מניח שהוא יידע יותר ממני, אבל ממה שאני יודע - זה לא ערב שכדאי לפספס ממנו אפילו דקה אחת של מוסיקה
זמן: ההערכה כללית היא כשעתיים של מוסיקה נטו + חילופי הרכבים = 2.5 שעות ברוטו בערך, ייתכן שייתארך קצת יותר - תלוי בעיקר בקהל.

Tough Midget

New member
אהיה חייב להפסיד את סוף הערב

אני אצטרך לצאת ממנו בערך ב11:45.... אז אני פשוט רוצה לדעת איזה הופעות אני מפסיד כדי לראות אם שווה בכלל לבוא... מיזה דניאל?

ofirshw

New member
או...

שאחרי כמה קטעים של ההרכב הזה תחליט שאילת לא באמת שווה להפסיד חלקים מההופעה שלהם..

tz6

New member
מה? מה זה?

מי יוכל לומר לי אילו שני ערבים יש ומי יופע בהם, והתאריכים והשעות והמיקום? תודה:)

ofirshw

New member
first?!? ממש לא

אתה ממש לא בכיוון. הסדרה הזאת רצה כבר חצי שנה (מסוף ינואר) כאשר היו בה עד היום 8 מופעים. גש לדף "אירועים קודמים" באתר הסדרה, ותראה מעט מעט (על קצה המזלג) תמונות מאירועים קודמים; היו הרבה יותר. עצוב לי לקרוא שלא ידעתם על כך, כאשר אני רואה פרסומים על העניין פזורים כבר חצי שנה.

ofirshw

New member
אז..

תחסכי לי לכתוב שוב את המונולוג הזה בלשון נקבה, נכון?

ofirshw

New member
הכי פשוט - גש לאתר הסדרה!

מוזר לי שאינך יודע על סגרת ההופעות הזאת, שנמשכת כבר כמה חודשים. אתר הסדרה: http://www.progsession.cjb.net אני אהיה שם, ואתה?

Of course ../images/Emo6.gif

But no one told me that it's all a part of ONE series, seeing there are so many different things there. The 11th's night's organizer playing a small head, Shery

למעלה