בקשר לOOVOO....

Baby IN Red

New member
בקשר לOOVOO....

וואי הצלחתם לשגע אותי:) החלטתי לעשות לכם מדריך קצר כי אתם שואלים אותי שוב ושוב את אותם השאלות: בקשר לאנשי הקשר: לחיצה על תמונה- פשר...לחיצה על מצלמה... איך פותחים חלון צאט? - לחצו על הכרטיס שליד התמונה ועל העיגול הכחול שיחת ועידה(צאט)- אפשר עד 6 אנשים(בחלון השיחה יש לכם: invite - זה רשימת אנשים שיש לכם ברשימה, פשוט לחצו על אותו אדם שאתם רוצים להוסיף לשיחה) שיחת וידאו מצלמתית- עד 6 איש... הזמינו את אותו אדם שאתה רוצה לשוחח עימו במצלמה ואם הוא יאשר את השיחה הוא יצורף לשיחת הוידאו הכללית איך לשנות תמונה/פרטים/כינוי? ברשימת אנשי הקשר יש ברשותכם תמונה קטנה שלכם...לחצו על התמונה הקטנה עם העכבר הימני ובחרו באפשרות הראשונה.. שם תשנו כינוי/תמונה/פרטים חסימה? כן יש שם אפשרות לחסימה.. לחצו על הכרטיס של אותו משתמש ליד התמונה עם העכבר הימני יש שם כל מיני אפשרויות יש שם חסימה גם למטה שליחת קבצים- כן אפשר לשלוח קבצים בחלון השיחה יש ליד הציור של הטלפון הירוק בצד השמאלי ציור של דף וחץ דרך זה שולחים יש שם גם אפשרות לשלוח קבציי וידאו(הודעה מוקלטת) הוספת אנשי קשר- ברשימה יש לכם ליד החצים הכחולים את הציור של ה+ הירוק שם תרשמו ID של המשתמש אותו אתם רוצים להוסיף ולחצו על הוספה- ADD בינתים עד לפה המדריך... למי שצריך עוד הסברים או שאלות אני כאן... הID שלי זה : PIMP GIRL מוזמנים:) לילך! ולמי שאין עדיין ת'לינק להורדת התוכנה.. אני מצרפת...

הורדתי אותה ובדקתי והיא מעולה

מומלץ בחום יש המון אופציות אומנם זה באנגלית אבל גם טוב למבינים אנגלית בלבד!! וכן זאת אחלה תוכנה ואיכות מעולה

Red One

New member
בימים הקרובים תצא גירסה עברית ל- ooVoo

תוכלו פשוט ללחוץ על File Language ולבחור: "עברית" -------------------------- כאשר העדכון יהיה מוכן, אודיע לכם כאן בפורום. חג שמח!

למעלה