בקשר לDVD...

rory s

New member
בקשר לDVD...

אז כפי שאתן יודעות או לא יודעות יצא לפני כמה ימים הדי וי די של העונה הראשונה של בנות גילמור! הדי וי די מלא בונוסים וכל מיני דברים ובכלל נראה לי שווה. הקטע הוא שבינתיים זה רק בארה"ב וחשבתי שאולי כדאי לעשות משהו בנידון לפנות לחברות בארץ שמנפיקות די וי די של סדרות עם תרגום וכל זה למשל הדי וי די שיצא של חברים. אני חושבת שזה חשוב שאנחנו נפעל וניזום כי א. לא בטוח שיביאו את זה לארץ אם לא יודעים שיש ביקוש וב. גם אם זה יגיע לארץ בלי שנעשה משהו יקח לזה המון המון המון זמן.... אז מה דעתכן?

Lorelai

New member
וואי, זה בדיוק מה שבאתי לכתוב!

אז כן, אני בעד. אבל מה עושים בדיוק?

scoobysnax

New member
מסכים בהחלט!

אבל לאן פונים ומה עושים? אגב, נצל"ש- זה נגמר!! ייאי!! החזרות לי נגמרו סופסוף!!! וו-הו!!! freedom!!!!

pink slip

New member
אחלה רעיון

אבל צריך לשים לב, כי הבעיה היא שהרבה פעמים הדיוידי המתורגם שמגיע לחסר הוא בלי כל מיני בונוסים שיש בדיוידי בחו"ל...

rory s

New member
אני שמחה שיש הסכמה

חשבתי על זה וברגע שיהיה לי קצת פנאי מהמגנים והבגרויות (wish me luck) אז אני אחפש באתרים בעיברית שמוכרים די וי די וכאלה ואני מקוה שיהיה שם רשום איזו חברה הוציאה את הדי וי די של חברים או שאני פשוט אבדוק באחת מהחנויות דיוידי\סרטים ונקווה שיהיה כתוב פרטים על החברה ונשלח לשם או דרך האי מייל או דרך מכתב בקשה לייבא את בנות גילמור עם בונוסים עם תרגום ועם הכל ואז גם זה יצור לחץ שזה יגיע יותר מהר (האמת אני מחכה לדי וי די הזה עידנים!!!!) וגם זה בכלל יגיע... אני לא חושבת שמיוזמתם יעשו משהו כי בנות גילמור כבר הרבה זמן לא בכותרות ואולי חושבים שאין מספיק ביקוש... הבעיה זה לא רק תירגום אני יודעת שיש פה אנשים בפורום שרואים פרקים בלי תרגום מהאינטרנט אבל לפי מה שקראתי באתר של אמזון הקידוד עצמו של הדי וי די מתאים רק למכשירי די וי די בארה"ב אז... גם אם תמצאו מישהו שיקנה לכם לא בטוח שזה יפעל במכשיר של הארץ (למרות שזה נשמע מוזר כל הקטע עם הקידוד) בכל מקרה ניראה לי שיקח לי שבוע או יותר להשיג פרטים כי באמת אני עכשיו בלחץ.. אז אם למישהו מתחשק לעזור חפשו גם אתם וננסח ביחד מכתב ונשלח

נ ט ע ש ה

New member
את צריכה לפנות ל../images/Emo26.gif

לחברת וורנר הום וידאו, היא גם הפיצה את הדי.וי.די של חברים בישראל, ולה יש את הזכויות הפצה של בנות גילמור

נ ט ע ש ה

New member
האמת שלא... ../images/Emo4.gif

אבל את יכולה לחפש קצת ברשת ואולי תמצאי איזו כתובת... בהצלחה

למעלה