בקשר ל YES!!!!!!!!

TripleRVD

New member
בקשר ל YES!!!!!!!!

אני אתמול התקשרתי בלילה ל יס ושאלתי את את מי שדיברתי איתו שם על ה FOX SPORT שאלתי מתי מסתיים החוזה והאם זה כבר בטוח 100% שלא יהיה בחודש הבא אז מה הוא עונה לי:הוא אמר שאף אחד לא דיבר שם אפילו על ביטול התוכנית וככל שכולם יודעים והוא שאל הרבה אנשים ובדק באינטרנט כי לחצתי עליו והוא אמר ש ככל שהם יודעים אז זה ממשיך גם באוקטובר וגם אחרי זה כפי שהבנתי....

dead man

New member
תראו אני רוצה להבין מחדשים או לא

איך בדיוק יודעים את זה שהם לא ישדרו הרי הם לא הודיעו רשמית לא? והנה הוא אומר שהוא היתקשר ואמרו שימשיכו לשדר אחרי אוקטובר ואין שום דיבורים על אי חידוש החוזה, אז שמישהו יסביר.

dead man

New member
טוב חברים בשורה רעה

מחודש הבא אין wwf ביס, זהו ניגמר. היה נחמד שנה וחצי, אני אישית מוותר, אולי רק העצומה תעזור.

דיברת כולה עם אחד שעונה לטלפונים

אתה דיברת רק אם אחד שעונה לטלפונים. הוא לא צריך לדעת מתי מפסיקים לשדר מה.

אם אתה רוצה לדעת מה באמת יהיה אז...

תדבר עם מישהו שיש לו דרגה ביס עם הסמנכ"ל של יס והוא כבר יגיד לך אני עשיתי אותו דבר במתב דיגיטלי שהם שמו את ערוץ ארט 2 ספורט 1 אז לחצתי עליהם כמה ימים בטלפונים וראיתי שזה לא עזר שהם יביאו את ארט 2 ספורט 2 אז פשוט אבא שלי הלך לחברה ודיבר שם עם הסמנכ"ל והסמנכ"ל אמר שיהיה את הערוץ וזה כבר היה בתוכניות שלהם כי גם לתבל דיגיטל יש את ערוץ ארט 2 ספורט 2

dead man

New member
ואם נגיד אבא שלי יתקשר למשרדים שלהם

לא מרכזייה אלא למשרדים, וישאל וילחץ מה אתם אומרים זה ישנה משהו ?

dead man

New member
הנה הסבר ותוכנית קטנה

סיפור קטן: אבא שלי רצה שערוץ זר מסוים ישודר ביס וזה ערוץ שהרבה מתחברים חדשים רוצים אותו, אז אבא שלי היתקשר למשרדים שלהם ואמר להם שיש הרבה צופים שרוצים את הערוץ הזה ובלי זה הם לא ירצו להיתחבר, ולבסוף יס שמו את הערוץ הזה. מסקנה אני יבקש מאבא שלי שיתקשר אליהם ישאל מה סטסטוס עם החוזה, ויפעיל עליהם לחץ שישאירו שיגיד שיש הרבה צופים והם עושים עוול וכו´, ומה שאנחנו מבקשים זה לא ערוץ חד אל תוכנית וזו גם לא תוכנית חדשה אלא תוכנית שמשודרת פה כבר שנתיים כימעט, אז תגידו מה דעתכם בקשה. ואני יפרסם את המיספר פה בפורום של המשרדים שלהם.

למעלה