בקשר ל WCW והECW

TripleRVD

New member
בקשר ל WCW והECW

אני זוכר ש ראיתי את ה WCW ו כל פעם הגיע אולם מלא המון אנשים שהתלהבו ולאומת ה WCW ב 97 ה WCW ב 99-2000 היה לדעתי הצלחה דיי גדולה בגלל ה פיי פר ויו אז זאת סיבה לסגור את כל העסק... אני לא יודע... ו מה קרה ל ECW אני זוכר שלחו לי מחול כמה אירועים ו מאותה שנה ו גם שם המצב לא היה ניראה כמו חובבני... אולי אני טועה ו אם מישהו יכול להסביר למה בדיוק ה ECW וה WCW התפרקו... הא ומשהו שלא כזה קשור מה האתר של אילן יעני נכנסתי דרך הלינק מהפורום ואין אותו יותר..

system Rulz

New member
הסיפור די ארוך

שניהם נסגרו בגלל כסף הסיפור של WCW בקצרה הולך כך: בשנת 91 בערך המולטי ביליונר טד טרנר רכש את הטריטורייה של אטלנטה (WCW) מNWA והחליט ללכת נאשיונל (זאת אומרת ארגון שיהייה על כל המדינה ולא ארגון של טריטורייה) בשנים הראשונות WCW לא הייה ארגון מיוחד זה הייה בערך ארגון רגיל של התאבקות בסיגנון אולד סטייל שהונהג ע"י פלייר ודאסטי רודס. השינוי הגיע רק בתחילת 96 כשהוגן הופיע בwcw ופירסם את הארגון ויותר מאוחר הגיעו גם נאש והול שהרכיבו ביחד עם הוגן את הnwo המקורי. בפעם הראשונה בהיסטורייה של הארגון הם הצליחו לעקוף את WWF ברייטינג דבר שמעולם לא קרה לפני. יש שתי הבדלים גדולים בין וינס לטד טרנר אחד- בניגוד למקמהן טד טרנר לא כל כך מתמצא בהאבקות ולאורך כל השנים הוא הביא אנשים אחרים שיהיו אחראים על החלק של הרסלינג בwcw (בישוף רוסו) שתיים- ווינס הוא הרבה יותר חסכן מטד טרנר טרנר נשבע שהוא יעשה כל דבר כדי להביא לאירגון שלו מתאבקים בכירים הוא נאלץ לשלם להם סכומים בלתי הגיוניים. תקופת הזהב של wcw נמשכה עד בערך אמצע 98 ששם ווינס עם עלילה גאונית הצליח להביס את טרנר ברייטינג.wcw הופקדה בידי ווינס רוסו וכל רעיון מטורף שלו נכשל מבחינת ההרייטינג. לבסוף זה הוביל לנפילה כלכלית גדולה ובמרץ 2001 טד טרנר מכר את wcw לווינס מקמהן. לגבי ECW בעיקרון זאת הייתה ליגה שהביאה מהפך בכל מה שקשור לרסלינג בארה"ב ecw הציגה אלימות ודם הביאה לנו שמות כמו רוב ואן דם סבו דרימר וסנדמן הארגון הגיע לשיא שלו בשנים 98-2000 אך בסופו של עניין האירגון פשט את הרגל בשנת 2001. מקווה שעזרתי

system Rulz

New member
זה סיפור ארוך

היו עשרות עלילות ....... הקטעים הבולטים הם הפיוד של די אקס נגד קופריישן טריפל אייץ´ נגד פולי אוסטין נגד מקמהן רוק נגד אוסטין

תודה אחי באמת דיי עזרת..

אבל ממש חבל שזה קרה כי ממש נהניתי לראות את ה ECW במיוחד את סנדמן ודרימר אבל אני זוכר היה לי אירוע של ה XPW ששם הדם נוזל כמו שמפניה אצל ביל גיסט גם שם היו דברים מגניבים כמו גדרות שדכנים וכאלה ה WCW היו גם יותר ברוטאלים מה WWF אבל חבל שככה הכל נגמר אם היו יותר אירגוני האבקות ככה היה יכול להיות מגוון הרבה יותר רחב דרך אגב זה טריפל אר וי די פשוט איכשהו נמחקתי מפה אז הנני בשם חדש

למעלה