בקשר ל-Vma

LoCo PoR CaMiLa

New member
נכון, בבילבורד הם יותר הצליחו

כי הן נשים שחורות והן שרות מוזיקת R&b ויש להן יתרון... בכל זאת, טוקסיק יותר נטחן ב-MTV ובמצעדים של MTV הוא הרבה יותר הצליח מהקליפים של ביונסה ואלישיה (אתה יודע, זה טקס קליפים של MTV לא של הבילבורד!!) וחוץ מזה, הסינגלים של ביונסה ואלישיה קיז בשאר העולם בכלל לא הצליחו, ואתה יודע שטוקסיק היה הרבה יותר מצליח מהסינגלים שלהן.

ערן1987

New member
אולי של אלישיה לא כ"כ הצליח

אבל של ביונסה הצליח מ-א-ו-ד,אני חושב שהיא הזמרת שמכרה הכי הרבה ב-2003.. ומה הקשר שהיא זמרת אר'נ'בי ושהיא שחורה? אני רק חושב או שאת מפלה לטובה? אני לא יודע בקשר למצעדים של MTV כי אני לא ממש רואה TRL,אבל מבחינת השמעות שירים ברדיו ביונסה היא בהחלט הזמרת הכי מצליחה בשנה האחרונה

LoCo PoR CaMiLa

New member
זה ברדיו../images/Emo70.gif

ביונסה מצליחה ברדיו ללא ספק
אבל אנחנו מדברים על פרסים של MTV ו-Toxic הרבה יותר הצליח משתי הסינגלים האחרונים של ביונסה במצעדים של MTV
שנת 2003 הייתה השנה שלה, אין ספק, אבל השנה לא מגיע לה לזכות בגרוש
והקשר שהיא זמרת שחורה ושרה אר'נ'בי זה בגלל שזה מה שהולך היום ברדיו באמריקה, כל השירים השחורים נכנסים לטופ 10 כמעט תמיד, וביונסה היא זמרת שחורה ולא זמרת פופ כמו בריטני, שזה הז'אנר שממש לא הולך בבילבורד, אבל בכל זאת היא הוציאה שירי פופ ומצליחה איתם מעבר לציפיות (טוקסיק מקום 9, אבריטיים 15)... אם אתה יודע מה זה ה-Media buss באמריקה (זה תחנות רדיו גדולות באמריקה), שמה יש לרוב תחנות של מוזיקה שחורה ולכן יש לביונסה ולראפרים ואומנים שחורים יתרון על זמרי פופ שלא משמיעים אותם כלל בתחנות האלה...

ערן1987

New member
ביונסה שרה פופ-אר'נ'בי.. וכמו

שאמרתי,יכול להיות שאת צודקת בקשר לקטע של MTV,אבל מה שבעצם הוא המצעד החשוב זה הבילבורד.. למשל פינק,"טראבל" שם הגיע למקום ה-1 ב-TRL אבל בבילבורד לא הגיע אפילו ל-50

LoCo PoR CaMiLa

New member
אני בן (britney4u שאתה מכיר)

ונכון, המצעד החשוב הוא הבילבורד אבל עכשיו אנחנו מדברים על vma שזה MTV. וחמוד, אין דבר כזה בכלל פופ-אר'נ'בי, בריטני היא פופ וביונסה היא אר'נ'בי נקודה.

ערן1987

New member
חחחח

ועוד איך יש כזה דבר.. זה כמו שתגיד ש-yeah זה שיר אר'נ'בי בגלל שאמן שחור זה אומר שהוא עושה אר'נ'בי?

Smelly

New member
זה לא ממש נכון...

הפרסים האלה הם פירגון לתעשיית המוסיקה, כלומר, זה לא תמיד נכון שקליפ זוכה כי הוא טוב... אחרת מיס הייתה צריכה לזכות במלא פרסים עד היום... וליידי מרמלאד לא היה זוכה בקליפ השנה.. ביונסה לא הייתה זוכה בשנה שעברה... ועוד מלא דוגמאות...

סטינהX

New member
הערה על השוואות שהיו פה לגבי הקליפי

בונא אתה אשכרה חיי בסרט!!!Tvw זה אחד הקלפים היפים ביותר והמרגשים יותר שאומן עשה, בעיקר מבחינת הליריקס שלו אם מישו מבניכם טרח לבדוק!!!ניראה את בריטני שלך עושה קליפ נטו הקול שלה בלי למוזינית בלי שחקנים/דוגמנים! רק היא ו"הקול"שלהה לבד.Tvw זה לא רק החזה שלה כמו שאתה אומר זה הקול-שלה!! איך אפשר להיתרכז בחזה שלה עם כזה שיר חזק ועוצמתי??? אז לפני שאתה משווה אותה לאיכות הקליפים של בריטני כדאי לך לסתום כי בריטני לא משתווה ולא תשתווה בחיים לכריסטינה משום בחינה שבעולם (חוץ מריקוד שיהיו כאלה שאומרים, אבל זה ברור שהיא רוקדת ושרה פלייבק! ועדיף שתשב ותשיר לייב בלי לרקוד ותראה איזה זמרת היא באמת, לא כמו כריסטינה שלמשל בגראמי שהופיעה עם שירים מהדיסק שלה בספרדית גם דפקה ריקוד ועדיין שרה ליי בויצאה הופעה מושלמת!!!!) מבחינת איכות בריטני בריטני בחיים לא תתחרה בכריסטינה!! ואני אומרת לך שכריסטינה יכולה לעמוד על הבמה עם טי שירט וג'ינס (כמו שהיא באמת עשתה בסיבוב הופעות האחרון שלה ועדיין לתת את ההופעה של החייים ככה רק היא והקול המדהים שלה והאהבה שהיא נותנת לקהל והרגש שהיא מעבירה לכל המעריצים. אם כריסטינה היתה שוברת את הרגל היא עדיין הייתה יכולה להופיע שהיא יושבת!!בריטני לקחה הפסקה של 4 חודשים טחחחח למה כי בלי הריקודים שלה היא פשוט לא שווה כלום!!!ועוד משהו פייטר קליפ הרבה יותר חזק משמעותי מאשר טוקסיק של בריטני שמה היא עושה שמם מתחרמנת אם גברים?!?אני במקומך הייתי שותקת ולא מתחילה להשוות קליפים שלהן למה כריסטינה אוכלת את בריטני בלי מלח !!!!

Smelly

New member
זה מה שניסיתי להגיד..

אבל גם הקליפ של טוקסיק טוב... השיר עצמו גרוע...

ערן1987

New member
וואן שוט,לא לונג שוט

ובעקרון זה קליפ משעמם.. אני לא כ"כ אוהב קליפים כאלה,הם לא מיוחדים.. מילא קורה משהו מעניין ברקע,אבל בעקרון זה דיי משעמם

14מתן

New member
אני מקווה שאשנטי תזכה על rain on me

בקטגוריה של ה R'n'B למרות שבטח ביונסה תזכה לא משנה כמה הקליפים שלה חסרי משמעות (לא שזה רע אבל בטקס של קליפים לא מגיע לה לזכות...)

Smelly

New member
בקטגוריה הזאת...

נראה לי שאשר לוקח ובענק עם "Burn" קליפ ושיר מדהימים למרות שגם "Rain On Me" מדהים...

ערן1987

New member
"אני,עצמי ואנוכי" של ביונסה הוא

אחלה קליפ לדעתי! יותר יפה מ-ROM

14מתן

New member
אוי נכון יש גם את זה

למרות שלדעתי ריין און מי הרבה יותר טוב גם ברן יכול להיות יזכה כי זה אשר

למעלה