בקשר ל-Bonus Tracks ב-Fever...

p i n g o

New member
בקשר ל-Bonus Tracks ב-Fever...

אתמול סוף סוף פתחתי את ה-FEVER שקניתי לפני כשבוע במחיר שערורייתי של שמונים שקל. ראיתי באיזה אתר שיש שני Bonus Tracks - אחד מהם Butterfly שיצא בגרסה האמריקאית בלבד. ומה עם Boy?? גם הוא יצא רק בגרסה האמריקאית? אם לא- איך אני יכול לשמוע אותו? גם פה יש איזה טריק מפגר כמו שצריך בשביל לשמוע את Password ב-LY?
ואם כן- למה רק להם מגיע?!?!!? אנטישמיםםםםםםםםם!!!!

חחחחח אנשטישמים?

למה שערירייתי? 80 שקל לכמה שירים? כמה יש שם? אני קניתי את ההוצאה המחודשת של פיבר שזה פיבר+דיסק בונוסים(אחלרי ש פיבר בלבד נהרס לי!!! כ''כ שמחתי לקנות אותו מחדש ועוד עם בונוסיםםםםםםם) וזה עלחה לי רק 75 שקל!!!! בחו''ל זה עלה 110 שקל!!!!!!

tatababa

New member
Fever

הגרסה האמריקאית המוגבלת (הייתה רק בשבוע הראשון) כוללת את שני הבונוסים - Butterfly & Boy. את Boy אפשר למצוא גם ב: Fever Special Asian Edition with Bonus AVCD Can't Get You Out Of My Head CD1 למה האמריקאים קיבלו את שני השירים האלה? ניחושים שלי : 1. Boy - כי הוא הכי קרוב ל R&B שקיילי הגיעה בהקלטות של Fever 2. Butterfly - היה סינגל בארה"ב והגיע להישג מכובד 3. כדי שהמכירות יוכלו להנות מ Imports. 4. שלאנשים שכבר קנו את האלבום תיהיה סיבה לקנות גם את הגרסה האמריקאית

p i n g o

New member
איזה מבאסים אתם היום.... ../images/Emo4.gif

מה גם שהייתי בחנות, והמוכר אמר לי "רק לפני כמה ימים נגמר לנו". בן זונה. שיישרף. פסנתר דחוף!!!! וכן, סקייטי, הם אנטישמים!!! כל העולם הזה אנטישמים!!! (אחרת שני השירים האלה היו בהוצאה האירופאית של פיוור, אבל מפני שהם אנטישמיים הם ידעו שההוצאה תגיע לארץ אז הם הוציאו אותם.... ככה זה להיות יהודי בעולם של אנטישמיייםםםםםםםםם!!!!) *הציבור מבקש להתעלם מהפסקה האחרונה*

eyalush001

New member
אני בשוק אני בהלם!!!!!!../images/Emo2.gif

אני המומה!!! ככה מדבר מנהל הפורום??????????????????

p i n g o

New member
זה לא הייתי אני ../images/Emo11.gif

מראיה קארי השתלטה לי על המחשב.

tatababa

New member
לא..

אין שום סיבה לשים את שני אלה בגירסה הרגילה של פיבר. Boy היה על סינגל מצליח שיצא ברחבי אירופה, וButterfly היה על אלבום מצליח שיצא ברחבי אירופה.. לעומת זאת - Light Years לא יצא בארה"ב וגם לא הסינגל של CGYOOMH.. אם זה לא מספיק - השירים האלה ממש לא קשורים לאלבום. בוי פשוט משעמם ובאטרפליי הוא מעולה אבל לא מתאים מבחינת סגנון מוזיקלי לאלבום.

p i n g o

New member
לא בטרפליי

כבר יש לי אותו על לייט יירז מה אני צריך את זה שוב
אבל Boy דווקא די נחמד לדעתי, חבל שאין אותו. בכלל אני לא מבין למה שמונים שקל על 12 שירים....

למעלה