בקשר ל-array

tamirvs

New member
בקשר ל-array

איך אני בודק מה המספר תא של string מסויים בתוך קובץ?

kensaggy

New member
ממממ...

לא בדיוק הבנתי מה אתה רוצה אבל תבדוק את array_search. http://il.php.net/array_search אולי לזה התכוונתה... האם התכוונת לחיפוש של סטרינג מסויים בתוך מערך שהוחזר מ file() ? עוד אפשרות היא ביטיים רגולרים.. בהצלחה,חן.

tamirvs

New member
מה שהתכוונתי זה...

נגיד יש לי קובץ טקסט מסויים שאיפה שהו כתוב בו טקסט מסויים, אז איך אני מוצא את מספר התא שלו כדי לערוך אותו? -תודה מראש

tamirvs

New member
למשל פה...

יש את הקוד הזה:
$path = ...\text.txt'; $file = file($path); $keya = array_search('green', $file); echo $keya;​
בקובץ text.txt יש את המילה green אבל הוא לא מוצא אותה...

tamirvs

New member
אמממ.... אפשר דוגמא?

אתה יכול לתת לי גוגמא לקוד שמוצא 'green' מתוך הקובץ text.txt ? או אם יש לך איזה הפניה כי לא הבנתי מה לעשות עם הביטויים שאמרת... אני לא טוב בשמות..

WebKiller

New member
שמע זה פשוט

אתה צריך פשוט להשתמש בפונקיה str_replace קרא במניואל הסבר על הפקודה כאן

tamirvs

New member
kensaggy או כל אחד אחר...

kensaggy אמרת לי להשתמש בביטויים רגולריים ב ()array_search כשאני מחפש מקובץ שאני קורא ע"י ()file אז איך להשתמש בהם?

אמיר ט

New member
על מגש זהב בכפית של כסף...

$arrFileLines = file( "FileName.txt" ); $wordToLookFor = "KillBill"; $lineNumberToChange = array_search($wordToLookFor, $arrFileLines); $arrFileLines[ $lineNumberToChange ] = "Some New Value..."; $filePtr = fopen( "FileName.txt", "w" ); for($line=0;$line< count($arrFileLines); $line++) { fwrite( $filePtr, $arrFileLines[$line]."\n"); } fclose( $filePtr );​
קטע קוד מאד פשוט שפותח קובץ, מחפש את התוכן הרצוי ומחליף בשורה שלו את התוכן למשהו אחר, ואז שומר את הקובץ בחזרה. מקווה שהבנת.

tamirvs

New member
אבל לא עובד...

בדקת אותו? כי לי הוא לא עובד.. הוא לא מוצא את המילה

אמיר ט

New member
בוא נראה מה עושים במצב כזה...

כדי שלא תצטרך לבוא לפורום בכל בעיה שתהיה לך. תחלק את הסקריפט ולחלקים, ותבדוק חלק חלק שהוא עובד כמו שצריך, לדוגמא: 1. תבדוק שהצלחת לפתוח את הקובץ בסדר ויש לך מערך עם שורות. 2. תבדוק ש array_search מחזיר לך איזשהו ערך (רמז - אם תקבל 0 או משהו דומה תדע שכאן הבעיה) 3. תבדוק שהכתיבה לקובץ עובדת בסדר ע"י הדפסה של השורות למסך בנוסף לקובץ.

tamirvs

New member
ממ תראה...

כתבתי שזה לא עובד לא כי ניסיתי -> ראיתי שזה לא עובד -> חזרתי להגיד שזה לא עובד.. אני בדקתי איזה קטע לא עובד לפני שכתבתי כאן (שזה שה array_search לא מוצא וגם ניסיתי לתקן אבל לא הצלחתי, ואם תסתכל בהודעות קודמות שלי תראה שהשאלה שלי הייתה למה array_search לא עובד כשמחפשים בקובץ... אם הייתי יודע למה לא הייתי שואל..

למעלה