בקשר ל``פריקים``...

Rockgirl

New member
בקשר ל``פריקים``...

מישהו כאן מוכן להסביר לי בעצם מה זה ``פריקים``? אני יודעת שעל השאלה הזאת יענו לי המון, ואתם תראו איזה תגובות יהיו. אני רק רוצה לציין שאני מבחינתי, יודעת מה זה ``פריקים``, אבל לפי מה שאחרים חושבים. כי מבחינתי, כרגע, אין לזה שום משמעות, כשמישהו שבכלל לא מבין מה זה, אומר לי את זה! אני רק מחכה לתגובות...

pows

New member
דעתי

לפי דעתי בעבר היה מישהו או מישהם שקראו לכל הרוקרים והמטאליסטים פריקים והכוונה שלהם הייתה לאנשים שונים (ממש לפי הפרוש FREAK) ומוזרים ופשוט לא נורמליים וככה זה תפס.

Yoni16

New member
אין כזה דבר....

המושג פריקים זה המצאה של החברה. מי שבעיני החברה נתפס כשונה (מה לעשות, רוב האנשים בארץ שומעים טראנס וכו) - נאמר עליו שהוא ``פריק``. זה כמו שאף אחד מהאנשים שאת, אני או כל אחד אחר רואים כ``ערס``, לא יקרא לעצמו ``ערס``. לאנשים בחברה קשה לתפוס שיש אנשים ששומעים מוזיקה אחרת שזה לא מוזיקת הרוב (טראנס וכו) והם מקשרים את המושג ``רוק`` עם לבוש שחור, ג`ינס קרוע ואפילו כת שטן או דברים בסגנון. לדעתי, אסור לקטלג אנשים, אפילו לא ``ערסים`` (שאנשים ישמעו מזרחית וטראנסים - מה איכפת לי?). שכל אחד ישמע את המוזיקה שהוא אוהב ומוצא לנכון לשמוע, ויתלבש איך שבא לו. מקווה ששפכתי אור על המקרה, ואני מקווה שאנשים מסכימים כמוני. יום טוב

כמובן ש.....

פריקים היא המצאה של החברה הרי מה זה פריק בעצם???? משהו שונה שונה מהחברה המקובלת לא מתנהג לפני עמות המידה המקובלות בחברה שומע מוסיקה שונה , מתלבש אחרת , אולי גם חושב אחרת . ויוני צודק אסור לקטלג,שכל אחד ישמע מה שהוא רוצה ויתלבש איך שהוא רוצה ,כל עוד הוא לא פוגע בי אין ליי בעייה איתו , ולא אמורה להיות לי והיתה שאלה בקשר לפריקים בשרשור קודם , נאמר שם שזה לא קשור כל כך לרוק ,אני חושב שזה לא קשור לרוק כמוסיקה, אבל לסוציולוגייה של הרוק זה קשור, ולכן אני לא מוחק את השרשור. יומטוב לכולם

L.B.R.H

New member
תיקון טעות:

אני מסכימה איתך בקשר למוסיקה ופריקים

epitaph

New member
הירהורים

ההגדרה של פריק זה מישהו ששונה מהחברה...אבל מה זה שונה הרי כולנו שונים אחד מהשני,ומי בכלל קבע מי נורמלי ומי הוא פריק?... -עדי-

למעלה