בקשר ל טי אן

• פותח הנושא 5L
  • פורסם בתאריך

5L

New member
בקשר ל טי אן

יש לו אלבום שאפשר לצרוב(סתם לאחחח),לקנות,או לכל להקל DAM

EmGee

New member
הם כרגע עובדים על אלבום ומקליטים

פעם פעמיים בשבוע ביאגא

dresta

New member
אני רק מקווה

שיקרה משהוא גדול ואדיר שימנע מהם להוציא את הדיסק הזה. לפי דעתי, יהודי שקונה את הדיסק הזה הוא על גדר מלקק תחת לערבים, ואני רוצה להגיד, בצורה הברורה, שאני אעשה הכל כדי למנוע את ההצלחה ש המנאייק האלה. בחרו בי... למען היפ הופ ציוני אמיתי...

Big 7

New member
אם אני קונה את הדיסק של סאבלימינל?

אז אני מלקק לפרסים?.....אני מקווה שאמרת בצחוק

dresta

New member
אני אף פעם לא צוחק...

אין לי סיבה לצחוק... אם קנית את הדיסק של סאבלימינל זה בסדר גמור. אתה לא יכול ללכת ולקנות דיסק של בן אדם שידוע שהוא לא אוהב אותי, אותך ואת כל המדינה ה"ציונית" כמו שהוא קורא לה. זאת דעתי.

Big 7

New member
על היום שהדיסק יוצא אני קונה!

אתה אומר שאתה לא תיקנה את הדיסק כי TN ערבי?!..זה לא נשמע טיפשי?מתי הוא אמר שהוא שונא יהודים?באיזה שיר?תביא הוכחה אחת שהוא אמר את זה.

BIGO-G

New member
השאלה היא לא זאת

השאלה אם המדינה הדמוקרטית אוהבת אותו. ובקשר לזה שהוא לא אוהב אותך אני לא מתפלא. אפס

EmGee

New member
איזה כיף לי...

מלקקים לי בגלל עבודה של פרסי אחר

תגיד לי אתה אידיוט או סתם צומי

אה? תמאר ראפר מצוין הכי טוב בארץ אחרי סאב , לדעתי לפחות. יש לו שירים מצוינים , אחלה של ליריקה . אני מעוד מצפה לדיסק שלו. תשמע את הבית שלו בסתכל לתוך עיני את שקרים שקרים פושעים חפים מפשע אמא אל תבכי טוב , זהו.

dresta

New member
"אני מעוד מצפה לדיסק שלו"

חחחחחחחחחחחחחחח ואני אדיוט? לך תסיים כיתה ג´.

אני דיסלקט , וסימתי ללמוד ואפרופו

השבוע לימדתי כיתה ה´ , אז אם בא לך תן תגובה קשורה ואם לא , אז לא נורא

אתם רק משחקים אותה

או שאתם תמימים אחושלילינג!? הלוווווווו!! אתם חיים בארץ ישראל, נו, הארץ הזאת שהערבים בה רוצחים את אחים שלכם? הם יכולים לקשקש על שלום כמה שהם רוצים, אני כבר לא קונה את השטויות האלה סבא של חברה שלי נרצח שבוע שעבר ע"י אנשים שהיו איתו בקשרים 40 שנה על מי אתם סומכים, לעזאזל?! על התת אנושיים האלה? (סלחו לי על הביטוי... כל השמאלניים למיניהם) אז הוא יכול מאד להיות בנאדם מוכשר, אבל אני לא אקנה את הדיסק שלו ואפרנס אותו! בחיים לא. (מעדיפה לקנות אוכל לחתולי רחוב עזובים, בלשון המעטה) ושאלוקים שבשמיים ישמור!!!!!!!! אתם מעזים להשוות את סאב וקוטג´ לאנשים האלה? תשקלו מילים, לעזאזללללל

dresta

New member
אחי, עזוב...

יש פה יותר מדיי אנשים עיוורים...חבל על הזמן שלנו.

kref

New member
האור מציון (ואני לא מביע דעה)

דיברת כאילו הם פלסטינאים הם לא הם ערבים ישראלים להם מותר להיות בתל אביב והם שם והם לא רצחו אף אחד (וגם לא תמכו).

thug4life

New member
שמע את זה וזה רציני ואמיתי

הייתי בפרוייקט דו קיום (הכריחו אותי) ודיברנו על כל מני דברים לאט לאט זה גלש לפוליטיקה ומשם....... שמע כמה דעות (אנלא מצטט אני אומר באופן כללי כי אנלא ממש זוכר) הערבים ישראלים מזדהים עם הפלסטינאים הם חושבים שהמחבלים הם נקמה-תשובה לצה"ל צה"ל הם הורגי תינוקות צה"ל הורג סתם מחבלים מבטיחים את השלום של העם הערבי וכו´ בקיצור אני מקווה שהבנת את הרמז והם גם ערבים-ישראךים - תקלוט את זה!! אנלא יודע מי זה קוטג או טי.אן אבל הם ערבים ישראלים וכבר שמעת כמה דעות!

Magic_DO4

New member
סאב וקוטג´ הם בדיוק אותו דבר

כמו כל אחד מ-DAM. ועם כל הצער לרצח שציינת, אני בטוח שתאמר ו DAM אבדו יותר חברים ממך. ובלי קשר, הולך להיות להם דיסק מעולה ברמה בינלאומית. mAGiC

למעלה