בקשר ל "דני ענק"

YeLLoW MagiC

New member
בקשר ל "דני ענק"

שלום לכולם! אני מעונינת לקנות גור של "דני ענק" ושמעתי שניתן לעשות זאת דרך איזשיהו מועדון מיוחד, אם מישהו יודע על מה מדובר אשמח לשמוע את תגובתכם ! תודה

ניל´´י

New member
החוג הישראלי לדני ענק...

השאלה על איזה גזע בדיוק את חושבת?? כי הדני הענק מתחלק לשלושה גזעים: דני ענק שחור/הארלקין/גלימה, דני ענק חום/חום מנומר, דני ענק כחול. לי ישנה כלבה כחולה... תוכלי לראות את תמונתה בפורום.. תחת השם כחל!!! גזע נפלא!!! ממליצה בחום!!

ניל´´י

New member
../images/Emo8.gif לפי השם חשבתי שתעדיפי חום/זהוב

לא, אין קשר בין צבע לגודל הכלב, למרות שההארלקינים נראים תמיד יותר גבוהים, טעות אופטית כנראה בגלל הכיתום המעניין שלהם. לכל הגזעים (צבעים) אותו תקן גזע מבחינת מבנה הכלב, התקן שונה רק בצבע ובצבע העיניים השאר אותו הדבר בדיוק. גם אני מעדיפה את הכחול ואחר כך את השחור, ברשותי כלבה כחולה, אם את רצינית שילחי לי מסר אישי, אני מתכוונת להרביע את כחל שלי בעוד כ חודש ימים.. טפו.. טפו.. טפו... חמסה עליה.

YeLLoW MagiC

New member
טפו... טפו... טפו...

אני נכנסת לפורום דרך סלולרי, אני לא יודעת אם זה אפשרי להיכנס לפרטי. בקשר לצבע חחח... האמת שאני מאוד מאוד מאוד רוצה דני ! "כלב חלומותי" :) ואם את אומרת בעוד חודש ועד שיולד זה ממש יתאים (כי לא התכוונתי לרכוש מידי). ותגידי, יש גזעים יותר גדולים מדנים?

ניל´´י

New member
האייריש וולף הונד...

נחשב לכלב הכי גבוה בעולם, שייך לכלבי הרוח, בארץ ישנם מספר מועט של פריטים ממנו. הכלב בעל פרווה זיפית. הוא אינו אלגנטי ויפה כמו הדני הענק, לא לחינם הדני גם נקרא "האפולו של הכלבים".

lilithmm

New member
חשבת אולי על הרלקינו?

גם הם מדהימים. רק חבל שהדנים לא חיים הרבה שנים. כלבים מדהימים.

ניל´´י

New member
צודקת לילית!!!!! אכן גזע מדהים!!!

תוחלת החיים הממוצעת שלו הינה כ 8 שנים למרות שבארץ כמה כלבים הגיעו ל13 שנה שזה ממש נדיר בגזע הזה ועוד יותר בארץ שלנו בגלל מזג האויר החם. היתה המלטה של הארלקינים אצל צפורת כרמל, אם זה מעניין אותך... שלח לי מסר ואשתן לך את מספר הטלפון שלה.

למעלה