בקשר לתרופה..

בקשר לתרופה..

שאלתי אותה לפני שנה כעבור שנה מי יודע אולי יש משהו?? אני ניכנס לפה לפעמים כך שאני לא יודע מה קורה ואם יש מישהו שאין לו מה לכתוב פשוט שלא יכתוב אותה כמו לאותו גאון שאני עליו מדבר שחושב שטיפה של מים ב17 מעלות על הצוואר יכולה לירפא לו את הגימגום.. אז בבקשה חברים.. אני מבקש ..

shuky63

New member
אל תעלב אבל למה אתה דוחה את הרעיון

של הטיפול במים? הרי משאלתך אתה מחפש תרופה.כלומר לא טכניקה טפולית שצריך להשקיע בה עבודה קשה ואמונים רבים אלא תרופה כמו כדור שבולעים ומרפא את המחלה. הטפול במים יושב באמצע.זה השקעה של 5 דקות ביום במשך שישה חודשים ולא עולה גרוש(טוב כמעט.פרט ל200 ליטר מים) אז למה שלא תנסה אותו? כי אתה בטוח משום מה שזה לא עובד. אבל יש שיטות שעובדות בטוח רק דורשות הרבה עבודה.אז למה אתה לא מנסה אותן? ולשאלתך אין עדין תרופה לגמגום-אבל קח הערכה שלי-עוד כ10 שנים תהיה.

shuky63

New member
הבהרה בקשר לתרופה לגמגום

אם תהיה כזאת תרופה אז היא תרפא רק 10 אחוז מהגמגום כי זה החלק שקשור בבעיה המוחית. כל שאר 90 האחוזים זו התנהגות נלמדת שרכשנו עם השנים ושום תרופה לא תרפא חוץ מעבודה קשה על עצמנו

caliban

New member
שוקי

ניפצת לי חלום חחח חשבתי שתיהיה עוד כמה שנים תרופה והיא תעזור ב100 אחוז לא רק ב10 =/

shuky63

New member
למה אתה בוחר לראות את חצי הכוס הריק

הרי זה אומר שכבר עכשיו אתה יכול להתגבר על 90 אחוז מהגמגום בעזרת עבודה קשה וכח רצון.שה10 אחוז הנותרים יחכו לעוד 10 שנים

למעלה