בקשר לתמרורים

• פותח הנושא D122
  • פורסם בתאריך

D122

New member
בקשר לתמרורים

צריך לזכור בע"פ את המספר של כל תמרור? יעני יכולה לבוא שאלה במבחן מה זה תמרור 20 למשל?

I l l Nino

New member
נראה לי אני יודע את זה D:

לפי מה שהבנתי במבחן יכולים להציג לך תמרור וישאלו אותך שאלות בקשר לתפקידו או משמעותו. לא יבקשו ממך ממך לזכור את המספר שלו.

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

השאלות אכן מנוסחות בצורה הזאת, אבל יש לך לוח ענק שתלוי על הקיר עם כל התמרורים ליד המספרים שלהם ככה שלא צריך לזכור את המספרים. אנשים להפעיל קצת היגיון! למה שנצטרך לזכור בע"פ את המספרים?

לא! בכיתת מבחן יש לוח עם כל התמרורי

בכיתת מבחן יש על הקיר לוח עם כל התמרורים והמספרים שלהם, כך שאין צורך ללמוד את המספרים, והעיקר לדעת מה התמרורים אומרים, בהצלחה לכולם!!

לא! בכיתת מבחן יש לוח עם כל התמרורי

בכיתת מבחן יש על הקיר לוח עם כל התמרורים והמספרים שלהם, כך שאין צורך ללמוד את המספרים, והעיקר לדעת מה התמרורים אומרים, בהצלחה לכולם!!

popapipu

New member
אוף, חשבתי

שכל אחד מקבל לןוח קטן לידו... ואם אני לא אראה את הלוח טוב??

זה סימן

שנתת שוחד לאופטימטריסט שמילא לך את הטופס ירוק.. אין מצב שלא תראי אותו במקס' תבקשימהבוחן לשבת יותר קרוב..

abcdcba

New member
../images/Emo6.gif כן..

צריך לזכור 80 תמרורים בעל פה לפי המספר שלהם..
אפילו למחזיק שיא גינס יהיה קשה לזכור כל כך הרבה דברים!

Krishi

New member
מחזיק שיא גינס זכר הרבה יותר דברים

ואפילו אתה זכרת הרבה יותר דברים לבחינה עצמה. אז זה לא כזה בלתי אפשרי לזכור גם את המספרים של התמרורים

abcdcba

New member
טוב שלא הגזמת

אתה יודע כמה קשה לזכור 80 פרטים לפי סדר? לזכור שתמרור 66 הוא כך וכך ותמרור 44 הוא כך וכך? לרוב האנשים זה כמעט בלתי אפשרי! צריך כישרון מאד גדול או שנים של שינון בשביל לזכור כזה דבר..

abcdcba

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif אתה רוצה להגיד לי

שאתה מסוגל לזכור בעל פה 80 תמרורים לפי סדר- יעני תמרור בלה בלה-גודש תנועה?? לא רק שומאכר ב-160 קמ"ש... גם כישרונות אחרים יש לך...

אפשרי בהחלט..

אומנם צריך לעבוד רק על השינון הזה כמה שעות טובות בנוסף לכל הלימדה של שאר החומר.. אבל זה בהחלט אפשרי.

popapipu

New member
נו מה קרה לכם

רק מלשנן שאלות בתיאוריה אני כבר יודעת את המספרים של חלק מהתמרורים...

lsd600

New member
זה אפשרי בהחלט ולא צריך לשנן...

צריך לשבת מול לוח התמרורים ולזכור את ההגדרות של כל תמרור ותמרור ואיך הוא נראה, לשייך לכל תמרור את המספר שלו, להפנים את זה (ולא חייב לפי הסדר) ואז זה כבר עולה בראש אוטומטית..

Krishi

New member
אפשר לעשות גם כל מיני שיטות..

כמו למשל לזכור מאיזה מספר עד איזה מספר זה תמרורי אזהרה/הוריה וכד'.. יש הרבה תמרורים שהתמרור הבא אחריהם זה תמרור שמבטל אותם. יש תמרורים שהולכים בסריה כמו המרחקים ממסילת רכבת שמספיק שאתה זוכר מספר של אחד הם אתה זוכר את כולם. קיצר זה ממש לא בעיה לזכור אותם לפי המספרים....

Krishi

New member
אוי די נו

יצא לי בחיים לשנן כל כך הרבה חומר בראש שעולה פי כמה וכמה על 80 תמרורים מסכנים.. ואני ממש לא היחיד.. כמה אנשים שיננו היסטוריה לבגרות? כמה אנשים למדו לפסיכומטרי והוציאו תוצאות אפילו רק מעל 600? וזה רק 2 דוגמאות... כל האנשים האלה מסוגלים בהחלט לזכור 80 תמרורים מסכנים. לפעמים אני באמת לא מבין אם אתה חושב לפני שאתה רושם הודעות... באמת...

למעלה