השאלות אכן מנוסחות בצורה הזאת, אבל יש לך לוח ענק שתלוי על הקיר עם כל התמרורים ליד המספרים שלהם ככה שלא צריך לזכור את המספרים. אנשים להפעיל קצת היגיון! למה שנצטרך לזכור בע"פ את המספרים?
אתה יודע כמה קשה לזכור 80 פרטים לפי סדר? לזכור שתמרור 66 הוא כך וכך ותמרור 44 הוא כך וכך? לרוב האנשים זה כמעט בלתי אפשרי! צריך כישרון מאד גדול או שנים של שינון בשביל לזכור כזה דבר..
צריך לשבת מול לוח התמרורים ולזכור את ההגדרות של כל תמרור ותמרור ואיך הוא נראה, לשייך לכל תמרור את המספר שלו, להפנים את זה (ולא חייב לפי הסדר) ואז זה כבר עולה בראש אוטומטית..
כמו למשל לזכור מאיזה מספר עד איזה מספר זה תמרורי אזהרה/הוריה וכד'.. יש הרבה תמרורים שהתמרור הבא אחריהם זה תמרור שמבטל אותם. יש תמרורים שהולכים בסריה כמו המרחקים ממסילת רכבת שמספיק שאתה זוכר מספר של אחד הם אתה זוכר את כולם. קיצר זה ממש לא בעיה לזכור אותם לפי המספרים....
יצא לי בחיים לשנן כל כך הרבה חומר בראש שעולה פי כמה וכמה על 80 תמרורים מסכנים.. ואני ממש לא היחיד.. כמה אנשים שיננו היסטוריה לבגרות? כמה אנשים למדו לפסיכומטרי והוציאו תוצאות אפילו רק מעל 600? וזה רק 2 דוגמאות... כל האנשים האלה מסוגלים בהחלט לזכור 80 תמרורים מסכנים. לפעמים אני באמת לא מבין אם אתה חושב לפני שאתה רושם הודעות... באמת...