בקשר לתמונות!

Raz muska

New member
בקשר לתמונות!

היום צלמנו כמה תמונות נחמדות, אבל אני יפתיע אותכם בהרבה תמונות מגאפים ועוד כל מיני... אז אני מקווה שיהיה מחר מחרתיים את כל התמונות (בסביבות 8 תמונות) תהיו סבלניים ותראו שזה שווה.

אה תמונות נכון טוב שהזכרת

הנה תמונות שלי ושל חברים שלי נתחיל זה אני קופץ מבמה בינדי 180

ואחרון

כל האנשים שנוסעים פה אל תצחקו זה מקום קטן אני האחד לפני אחרון משמאל וכל השאר זה חברים שלי

DeadFish

New member
כנופיה!

אתם שודדים נשים זקנות עם סלים? סתאאאם... אחלה תמונות!

עירא נו באמת..

עד שסידרתי את הקובץ המתאים ועמלתי קשות כדי שהתמונות יעבדו סתאאאםםםם אם היתי מבין במחשבים הייתי יודע אני גר בחור במרכז למי ששאל ועשו טובה תגיבו סתם אני רוצה לדעת מה דעתכם

the mutt

New member
סבבה

אחי...אתם נראים כאלו אתם יודעים לנסוע.. אבל מבלי לזלזל או משהו...תמונות זה לא רציני....אם אתה יכול תשלח סרטונים...כי בתמונות אי אפשר לראות סטייל אם נחתת וכו´ אבל סבבה תמונות דרך אגב...חתיכת פציעה דפקתי....קפצתי עם חברים 6 מדרגות...ועשינו תחרות מי ראשון לא נוחת...אז בפעם השניה שקפצתי לא יא טוב...וניסיתי להעיף את הסקט....בסופו של דבר עקמתי תקרסול תופת...הברך נפקה קשה....ויש לי חור ביד... גועל נפש קיצר

101shahaf

New member
אתה מכיר?

בחור ממזכרת בתיה ששמו ינון? יש לו מין שיער ארוך והוא הולך עם חולצות של להקות רוק כל החיים שלו.....

כאילו אבאשך

יה חתיכת חרא "כאילו אתם יודעים ליסוע" יה הומו אתה לא עושה שליש מהדברים שאני עושה [אני שונא להיתעצבן] "מבלי לזלזל" אתה צוחק לי בפנים אז אחי אם חושב שאתה תותח[אני לא חושב שאני תותח] אז תשלח תמונות מה קרה מתבייש שידעו מי הפרצוף האמית ומה אכפת לי מה אתה אומר אני יודע שאני לא רואה אותך ממטר אולי אם תשלח תמונות נדבר שוב יהומו מסכן אתה רק יודע לספר תשלח תמונות קודם אחרי זה נדבר על סרט זה מופנה גם לכולם שחושבים שהם תותחים משחקים לי אותה אז אם אתם תותחים שלחו תמונות יאאלללההה

rodney

New member
אממ אחי

הוא שלח כבר סרטים :) נראה לי הם נמחקו לנו בהעברת שרת אבל הוא אמור לשלוח בקרוב שוב כשאני ימצא זמן להעלות את הסרט החדש

למעלה