בקשר לתמונות

infatuation

New member
בקשר לתמונות

באתר של אלאניס.. מי האנשים האלה שאיתה? מי הבחורה הזו? מי כל אלה? מה הם? למה? והשמן הזה.. מה הוא רוצה שנעשה עם הפרצוף שלו?

Rוית

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

איזה תמונות? איזה אתר? אני ממליצה לך לפרסם את התמונות פה, וככה גם יהיה שירשור תמונות נחמד, גם יהיה דיון וגם יענו לך

infatuation

New member
אז שישור חדש

ואני מקווה שאני עושה את זה נכון תהנו מהתמונות ואם אתם יודעים מי האנשים בתמונות חוץ מאלאניס כמובן אשמח לדעת.

Rוית

New member
זה העוזר שלה

אי.ג´י אני חושבת קוראים לו.. וחלק שם זה הנגנים, אבל השמן, וזאת שאיתה (שאם תשימו לב, הן לבושות ב-ד-י-ו-ק אותו דבר!) אין לי מושג מי הם...אולי בעצם זו חברה שלה?
לא יודעת, מישהו יודע?

infatuation

New member
בעצם עוד תמונה אחת

שאני לא זוכרת מאיפה הורדתי יש לי שיער כזה!! זהו.. מקווה שנהנתם

נראה שהם חברים שלה... ../images/Emo4.gif

זה מהאתר הרשמי נכון (www.alanismorissette.com כי אם כן אני בטוח שהם חברים שלה.... אלאניס מפרסמת את חברים שלה בלי הפסקה.... היא תמיד מראה תמונות שלה ושלהם בים וכל זה....

j u n k

New member
../images/Emo80.gif

אכן ה"שמן" הוא איץג´יי העוזר האישי שלה יש שם תמונה של מישהו עם משקפיים וחולצה שחורה- זה מתופף לשעבר שלה מתקופת ספוזד, יש שם עוד נגנים קודמים שלה מתקופת ג´אגד (אוח איך אני מתגעגעת אליהם) וכל השאר הם חברים שלה שהצטרפו לחלק מסיבוב ההופעות שלה באירופה.

Black kitten

New member
אם אנחנו כבר בענייני תמונות..

זוכרים את רייאן אדאמס? החדש (והחתיך) שלה? קבלו תמונה מתוקההההההה שלהם

j u n k

New member
אוף יוסי לטיפולך ../images/Emo10.gif

גם לי וגם לדן זה קורה כל פעם שאנחנו שמים תמונות הוא מעביר לשם משתמש של עוד מישהו שמשתמש במחשב הזה בפורום...מה הבעייה?

למעלה