בקשר לתלונה

פנינית4

New member
בקשר לתלונה

איך ואיפה מתלוננים על עו"ד שהתגלה כרמאי? כיצד עושים זאת והאם יש לעו"ד גיבוי או שהם מקבלים את המגיע להם כשצריך? תודה פנינה

אם זה עניין

פלילי - אפשר במשטרה. בכל מקרה אפשר להגיש תלונה ללשכת עורכי הדין. למיטב ידיעתי מתייחסים לתלונות ברצינות רבה. ואולי צריך לשקול גם הגשת תביעה אזרחית.

פנינית4

New member
האם התלונה מוצדקת?

זה בקשר לצוואה של אבי, הוא הגיע לעו"ד כדי לעשות צוואה כשהוא מאד חולה, הוא ביקש לחלוק את רכושו בין 3 ילדיו שווה בשווה. כשהוא יצא עם הצוואה הוא ראה שכתוב שהעו"ד הוא מנהל העיזבון שלו, והוא בכלל לא ביקש מנהל עיזבון.והוא גם כתב שהוא פטור מערבויות, בטחונות ודו"חות. סכום השכ"ט היה כפול מכל עו"ד ונוטריון אחר. כששאלתי את העו"ד למחרת מה זה המשפט הזה, הוא ענה: זו דרישת החוק. ולגבי מנהל העיזבון הוא אמר שהוא ידאג לנו כאילו אנחנו ילדיו. האם יש סיבה להתלונן? כי אבי בכלל לא ביקש מנהל עיזבון, והתברר לנו אחר כך שמנהל עיזבון רק מקשה על כל ההליכים. תודה פנינה

פנינית4

New member
אבי נמצא בביה"ח

הוא מרותק למיטה וקשה לו לזוז ולנשום. אנחנו מרגישים שהעו"ד פשוט רימה אותו. מה עלינו לעשות? תודה

אם הכוונה שלך

למינויו כמנהל עזבון יהיה קשה להוכיח שהוא לא הסביר לאביך במה המדובר ושאביך לא הסכים לכך.

פנינית4

New member
והסעיף

"פטור מערבויות, בטחונות ודו"חות"? סעיף זה חוקי בצוואה? לפי כל מיני עו"ד הבנתי שלא, והעו"ד עשה סעיף זה לטובתו. האם זו כן סיבה להתלונן עליו? והסכום הכפול והמוגזם שלקח? תודה, פנינה

taniali

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif

חשבתי הרבה איך אפשר לעזור לך. ויש לי תחושה שאת/ה יורש/ת שיודע שקיפחו אותו בצוואה. אם כך, אני צופה לך אחרי מות אביך הרבה שנים של מלחמות ובסוף הפסד כי הצוואה גוברת. מנהל העיזבון בבוא היום יתמוך בה וילחם מגרונו של אביך. הדבר כמובן כואב וכמו רבים לא תעמדי בזה, אולם תמשיכי להילחם ובסוף אחרי שתפסידי הזיקנה תקפוץ עליך מרוב הצער. על מנת למנוע ממך סבל עתידי, מבלי לדעת למה את ראויה באמת בצוואה ועל חשבון מי, אתן לך שביל שממנו תוכלי לשאוב ראיות למקרה שצדקתי. אם התחושה שלי נכונה, ואם אביך לא במצב בריא, כדאי לתעד את מצבו הרפואי ובמיוחד אם מצבו המנטלי גרוע, שיהיה רישום לכך בתיקו הרפואי בקופת החולים.... בעתיד תצטרכי את זה.

למעלה