בקשר לתיאוריהה...

shayred

New member
בקשר לתיאוריהה...

חזרתי עכשיו..נכשלתי בתיאוריה ראשונה...לא יכלתי לבקש שאלון יותר גרוע ממה שהיה לי...8 שאלות על מנוע..5 תמרורים...והיגיון...ועוד כמה שאלות שמי לעזאזל לומד אותם?...מאיפה אני אמור לדעת כמה נוסעים מותר לנהג בעל רישיון דרגה 13 להסיע??!! ושאלות היגיון על מנוע אפילו...צריך להיות מוסכניק בשבילהם!! קיצרר חברה אם היום נכשלתי עוד כמה זמן עד שאני יוכל לגשת שוב לתיאוריה?

popapipu

New member
אחחח איזה חוסר מזל../images/Emo10.gif

לפעמים הקטעים בנהיגה הם כל כך קשורים למזל שזה מתסכל!! זה בדיוק היה הפחד שלי מהתיאוריה, שהמזל יהיה גרוע... אני בכלל לא למדתי על דרגות רשיון אחרות חוץ מ2

adidas88

New member
לא נכון

אם היית רוצה לכסות הכל כמו שצריך היית לומד הכל לעומק ולא מהמר. לא הכל קשור למזל. אז נכון גם אני הימרתי וגם אני הסתמכתי על מזל אבל זה לא תלוי במזל -אם היית לומד יותר זה לא היה קשור...

shayred

New member
אני אומר לכם אני למדתי תותח

למדתי רציני בטירוףף!!חרשתי אחושרמוטהה...ידעתי את כל שאלות ההיגיון מעולהה והיו לי שאלות ממש קשותת...חבר שלי עשה איתי ועבר...שאלתי אותו תשאלות הוא לא ידע כלוםםםםםם.... וממש מוגזם זה היה שאלות היגיון במנוע!!לא מספיק 8 שאלות אז גם שאלות היגיון שאני צריך להיות מוסכניק בשביל לדעת אותם!! אין ככה זה המזל שלי....כל החברים שלי שאלתי וכולם כזה בלחץ שאלה או שתיים גג על מנוע אם בכלל היה להם ואיזה 15 תמרורים...ואני יותר שאלות על מנוע מתמרורים!!...פשוטט לא פייר ומאכזבב הם צריכים לקבוע משרד הרישוי נגיד 6 שאלות תמרורים 6 מנוע 6 דיני תעבורה וכו שיהיה אחיד בכל הטפסים!..אני חושב שכל טופס אחר שהיו מביאים לי הייתי עובר! ועוד משהו שמעתי משהו שבאוגוסט משרד הרישוי לא עובדים...מתי זה בדיוק?

popapipu

New member
אבל המורה שלי אמר לי לא ללמוד

מה שלא קשור לרשיון שלי, רכב פרטי. וגם בפורום אמרו לי את זה, אז מה השאלה?

adidas88

New member
אז הטעו אותך

יש הרבה דברים שלא קשורים לרישיון שלך בלבד שאתה צריך לדעת. ואני לא מאמינה שבפורום אמרו לך דבר כזה ואם כן אז טעו

One Echoe

New member
מה?

למה אני צריך ללמוד דברים שקשורים לרישיונות אחרים? בתיאוריה הייתה לי שאלה כזאת: "עם כמה נוסעים מותר לאוטובוס לעבור את מסילת הרכבת?", או משהו בסגנון. בקיצור, שאלה על אוטובוס. אמרתי לבוחן שזה לא קשור אלי בכלל, הוא הסכים וגילה לי את התשובה.

adidas88

New member
לא יודעת למה

ככה זה הולך גם לי היו שאלות וגם חומר לימוד שלא היו קשורים לדרגת רישיון שלי

מימוזה21

New member
באמת תאוריה קשה...אין דבר

הכל תלוי במזל של הטופס שמביאים לך... פעם אחרת...

shayred

New member
רק שתדעו שאפילו הבוחן שבדק לי

את התיאוריה אמר לי שקיבלתי את אחד מטפסי התיאוריה הכי קשים שיש...ושממש מעטים מצליחים לעבור את הטופס הזה.... ככה שזה פשוט מה שנקרא חוסר מזללל ענקיי...הייתי בטוח ב100% שאני עובר ראשון...ידעתי מעולה...אבל כנראה שיש דברים שגם שאתה לומד רציני לא עוזרים ועדיין צריך מזל בחיים!

למעלה