בקשר לתחרות מי ניצח? היו לו מהלכים או קלפים מיוחדים?
I impale New member 4/6/06 #3 יותר פירוט? יש טורנירים בראשון פעמיים בשבוע בשבוע האחרון היו אפילו 3 יש טורנירים ברעננה יש אליפויות אתה יכול להגיד על איזה טורניר אתה מדבר ^^?
יותר פירוט? יש טורנירים בראשון פעמיים בשבוע בשבוע האחרון היו אפילו 3 יש טורנירים ברעננה יש אליפויות אתה יכול להגיד על איזה טורניר אתה מדבר ^^?
S slifer New member 4/6/06 #5 בקשר לתחרות בעפולה מי ניצח? היו לו קלפים נדירים? היו לו מהלכים מגניבים? (או לה אם זו מישהי)
W Witchcrafts New member 4/6/06 #6 המ, יש לי הצעה נחמדה (ולא מגונה) - שמתי לב שאתה די מתבלבל בכל עניין השרשורים, כי אתה חדש בתפוז וכאלה. אני ממליצה לך לעיין במאמר הזה.
המ, יש לי הצעה נחמדה (ולא מגונה) - שמתי לב שאתה די מתבלבל בכל עניין השרשורים, כי אתה חדש בתפוז וכאלה. אני ממליצה לך לעיין במאמר הזה.
S slifer New member 4/6/06 #7 אני יודע את הקטע של השרשור פשוט שכחתי לכתוב תוכן -_- ובכל מקרה ביקשו ממני מידע על איזה תחרות דיברתי
W Witchcrafts New member 6/6/06 #8 ../images/Emo67.gif תשתדל לשרשר כמה שיותר, אלא אם יש לך נושא לגמרי חדש שמצריך פתיחת שרשור. מתנצלת וכאלה. ^^~
../images/Emo67.gif תשתדל לשרשר כמה שיותר, אלא אם יש לך נושא לגמרי חדש שמצריך פתיחת שרשור. מתנצלת וכאלה. ^^~