בקשר לתאריך גיוס

hever2

New member
בקשר לתאריך גיוס

עדכנו לי עכשיו את הקיוסק מידע בקשר לתאריך גיוס ל- 10.09.2007 שזה יוצא כמעט בעוד שנה . התאריך שלי היה ל-28.02.2007 . עכשיו יכול להיות שזה בגלל שאני ממוין למקצועות המחשב בתפקיד תוכניתן ? ואני יתחיל את הקורס קד"צ במרץ ואז זה יענו התאריך גיוס שלי יהיה הזה בסמפטמבר ? או שאין קשר לזה !

infinity0

New member
תגובה

תשמע לא תמיד אפשר לדעת למה התאריך זז, ולא משנה אם הזיזו בכמה חודשים או שבועות או ימים... חוץ מזה אתה יכול לצפות, בלי שום קשר לתפקיד, שעד קרוב לגיוס עצמו עוד ישנו לך את התאריך כמה וכמה פעמים... אז אין מה לדאוג בקשר לזה!

hever2

New member
כן אבל זה לא רגיל

אני יודע שיש זיזה בין תאריכים אבל זיזה כזאת של תאריך היא מאוד משונה. אני יליד שנתון 88 והתאריכי גיוס של קבוצת הגיל הזאת היא ביולי-אוגוסט , נובמבר , מרץ ( איזורי זמן ) ולא הגיוני שיקבעו לי תאריך גיוס של סמפטמבר בשנת 2007 ללא סיבה לכן אני שאלתי מישהו שאולי יודע ואולי זה גם קרה לו למה זה קרה ?

snail1

New member
זה בדיוק העניין! ../images/Emo13.gif

תתחיל את הקד"צ כנראה במרץ, ואז חצי שנה אח"כ תתגייס. בהצלחה!

hever2

New member
אבל זה משונה

אני כולה עשיתי תמיונים לפני חודש לזה , ועדין לא קיבלתי מכתב שמבשר לי שהתקבלתי רק רשום לי בקיוסק מידע לגבי מיונים שעשיתי שעברתי לתוכניתן . זה משונה כי כבר לקבוע תאריך גיוס שאפילו מכתב רשמי על קבלה לא קיבלתי.

PinkyRaSta

New member
הקיוסק מידע מהיר יותר ../images/Emo210.gif

מדואר רשמי. <בדרך כלל> אז כנראה ובאמת עברת את המיונים <הרי רשום שעברת> ובעקבות כך שונה התאריך גיוס. אין שום סיבה אחרת שבגינה היו דוחים לך את הגיוס בשנה <!>

למעלה