בקשר לתאונה....

בקשר לתאונה....

זה לא נכון שיוני הזיז את ההגה כדי שכפיר לא יפגע... הם נסעו 7 אנשים באוטו.. הנהג כפיר קיבל הודעה ולא ממש התיחס לנהיגה וזה.. (הם נסעו על 120). יוני שישב לידו תפס את ההגה והתחיל לשחק בו. ולנהוג במקום כפיר. האוטו במהירות של 120 ק"מש איבד שליטה, עשה כמה סיבובים ואז עף ונתקע בעץ. העץ פגע בצד של יוני בגלל זה יוני נפגע הכי קשה. הייתי בבית חולים אתמול.. יוני ממש ממש ממש לא מרגיש טוב (דרך אגב, קוראים לו יונה רפאל מעכשיו) הוא בטיפול נמרץ. ההורים שלו נראים ממש רע.. (נו ברור אפשר להבין)! שמעתי היום שניתקו אותו מהמכונות שעוזרות לי לנשום.. מקווה שזה נכון ולא סתם שמועות או משהו. והייתי אצל טל זפרני.. היא שברה את האגן כולה ברגים. חן בארון משכבה י´ שברה יד או משהו כזה לא כזה רציני. לנהג כפיר לא קרה משהו רציני וזהו. כפיר הולך לאכול אותה.. יקחו לו תרישיון להרבה שנים. ושמעתי גם משהו על כלא. טוב העיקר שכולם יהיו בריאים!!!!!!!!!!!!

Superdror

New member
מיכלי..

כולם טוענים משהו אחר, אחד מספר שכפיר נסע 120 פספס תסיבוב ונכנס בעץ, האחד מספר שיוני החזיק את ההגה וכפיר התעסק בפלאפון, אחד סיפר שברגע האחרון יוני הזיז את ההגה כדי שהעץ יפגע בו ולא בכפיר, אין סוף לגרסאות ולפי דעתי לא משנה מה היה,אלא מה שיהיה, כל שאנו צריכים לעשות עכשיו זה להתפלל שחברינו יצא מזה ויבריא. אמן.

Superdror

New member
ועוד משהו..

העונש של לקיחת הרשיון או מה שלא יהיה הוא אפסי לעומת הייסורים שכפיר עובר כשהוא רואה את חבר שלו שוכב בבית החולים בגללו.... (זו דעתי לפחות.... )

udicol

New member
שימו לב!

אתה שמים לב על טיפשותם של הנהגים האילו? אם נכונות השמועות אזי החברה שיחקו לא התרכזו בנהיגה ופשוט סיכנו את עצמם (שזה ממש לא מעניין אותי) ואת הסובבים אותם. אם מישהוא רוצה לפגוע בעצמו שלא ייקח אחרים איתו. זה שהוא סיכן את יושבי המכונית ואת הנוהגים בכביש, צורם לי יותר מאשר הפגיעה בנהג עצמו שהוא אשם במלא כובד האשמה. לדעתי צריך להעמעד לדין את הנהג על פשעים שביצע נגד נוסעי המכונית ונגד נהגים אחרים בכביש.

Superdror

New member
תשמע...

אתה בהחלט צודק, אותו אדם שנהג באוטו נהג במהירות מופרזת ואף אסורה מחוץ לשטחי העיר, לפי שמועות מדובר ב120 קמ"ש. אותו אדם סיכן את היושבים באוטו וכן גם את יושבי המכונית, אני לא הולך להעביר ביקורת על אותם אנשים שישבו באוטו ונתנו לו לנסוע במהירות של 120 קמ"ש כי אני לא יודע מה היה בדיוק באוטו, יכול להיות שהם דרשו ממנו להאיט, יכול להיות שלא, אני לא יודע ואני לא רוצה להסיק מסקנות מיותרות. יכול להיות אף שהם השפיעו על אותו נהג להשתולל ולהאיץ עד שהגיע למהירות הנקובה שכן אני לא יודע אם מידע זה אמין או לא, כולם מדברים על 120, נראה לי שזה אמין אם כי לעולם אין להיות בטוחים. לפי דעתי אותו נהג יפרד מרשיונו לתקופה ארוכה אך לא זה עונשו, עונשו הוא המחשבה שחברו הטוב בבית חולים בגללו. אני יכול להגיד לך שממש לאחר סיום תקופת המלווה שלי נסענו לאשקלון(אני ועוד שני חברים), באחת הצמתים נסעתי אחרי סוזוקי בלאנו במרחק של כ10-12 מטרים, היינו די קרובים לרמזור שבדיוק החל להבהב. הנהג בסוזוקי האיץ ואני אחריו(על מנת לעבור בירוק) אך ברגע האחרון הוא לחץ את דוושת הברקס ואני אחריו, רק מסתבר שלא הגבתי מספיק מהר, האוטו שלי החליק על הכביש הישר אל הסוזוקי שלפני, אני יכול להגיד לך שאני ממש ברגע האחרון שברתי את ההגה ימינה והתחמקתי מהאוטו, בנס יצאנו מזה, האוטו החליק על הכביש והחל מסתחרר.... בסוף ייצבתי אותו והמשכנו בנסיעה. הדבר היחידי שעבר בראשי באותו הרגע הוא לא הנזק שהייתי גורם לאוטו ששמתי עליו את כל כספי, לא הרשיון שישלל, ולא שום דבר אחר , אלא רק המחשבה מה היה קורה לולא הייתי נכנס באוטו שלפניי והורג את אחד מחבריי, זה מה שעבר בראשי באותו הזמן , אני בטוח שגם הנהג במקרה הזה מתפלל כל יום שחברו יחלים ......... מקווה שהבנת את נקודתי.

דרורוש..

אתה צודק.. אני מסכימה איתך ב- 100%! היום המורה הבת זונה הזאת מיכל בנבנישתי אמרה לנו שיוני בגלל התאונה והמצב שלו, או שהוא לא יחיה, או שהוא ישאר צמח. כמעט קפצתי עליה.. בת זנה למה מה היא חושבת את עצמה?!

למעלה