בקשר לשפעת .....

בקשר לשפעת ......./images/Emo5.gif

בוקר טוב לכולללללללללללםם.. אז חטפתי שפעת כמו כולם, ואני נורא פוחדת כי שבוע הבא השאיבה ואני נורא מפחדת שהם יבטלו לי את השאיבה, כי אצלי השפעת תופסת בדר"כ שבוע וחצי ולפעמים אף יותר.. יש לכם תרופות סבתא או סתם תרופות שהייתן ממליצות לי לקחת, דחוףףףףףף אני נורא מפחדת שיבטלו לי את השאיבה (ואיזה כדורים אסור לקחת בזמן ההזרקות אם בכלל...) הא ועוד שאלה אם אפשר - ממחר אני צריכה להזריק - 1 דקא - 3 מנוגון - 2 גונל אף - וממשיכה לקחת הסטרואידים, האם כדאי לעשות הפסקה בין כל הזרקת חומר או שאפשר להזריק את הדקא ולאחר מכן מנוגון ולאחר מכן את הגונל באותו זמן רק כמובן לא לערבב באותו מזרק?? תודה חלי - שמבולבלת קצת היום מהשפעת הארורה הזאת.....

neta2

New member
ויטמנים, מיץ תפוזים טרי כל בוקר

ומנוחה. אני מקווה שתגיעי בריאה לשאיבה, ועם זה רק עוד שבוע וחצי אז יש סיכוי שתחלימי. פשוט תנוחי, תשתי מיץ תפוזים או אשכוליות ואני מאמינה שתחושי טוב יותר במהרה
בהצלחה.

אפרסקה

New member
תצחקי תצחקי אבל סקס ../images/Emo8.gif

היום היתתה איפהשהו כתבה ב-ynet שסקס פעמיים בשבוע מעלה את רמת החיסוניות של הגוף. אז אולי אם כבר יש לך שפעת זה כבר מאוחר מידי... אבל טוב לדעת. מקווה בשבילך שלא יבטלו והכל יסתדר!!!

מה זה סקס בכללללללל??../images/Emo3.gif

אופססס שכחתי איך עושים יש לך את המתכון?? ממש תודה חלי..

vif

New member
תזכירו לי מה זה סקס../images/Emo186.gif../images/Emo9.gif

במצב די עגום חשבתי לקחת חיסון נגד שפעת יש תרופה הומופאתית בבית מרקחת (לא זוכרת את השם ) צרפתי בגליל קטן וכתום לבן ממש עוזר בהצלחה

babywishing

New member
מנוחה אמיתי, אבל ממש מנוחה../images/Emo184.gif

גם אצלי השפעת משתקעת בד"כ , במיוחד כשאני הולכת חולה לעבודה וממשיכה כרגיל. הפעם הזו כשהייתי חולה נחתי ממש בבית, כמעט ולא עשיתי כלום (טוב אי אפשר לגמרי לא
) ואז הבראתי די מהר, במיוחד יחסית לפעמים הקודמות. ושמעתי פעם על תרופת סבתא שמדברת על בצל ודבש, לא ממש יודעת מה זה, כי אני שונאת בצל.

baby4u

New member
בצל ודבש

חותכים בצל לחצי ומורחים למעלה דבש משרים ל10-12 שעות ושותים את הנוזלים שהופרשו על ידי הבצל - מעולה לגרון כואב !!!! וגם - הרופא שלי אמר שאני יכולה לערבב את הגונל והמנוגון ביחד ולהזריק ביחד. בהצלחה

מניסיון, זה לא נורא כפי שזה נשמע

אבל אני מקצץ את הבצל קצוץ קצוץ ומוסף את זה לחצי כוס דבש. כל 4 שעות כיפת או לפי שצורך וזה עושה פלאים. לגבי סקס, זה תמיד טוב אז האיש יהיה חולה ותוכלו להתחלק בדבש.

למעלה