בקשר לשלום עם ירדן

Pacha

New member
בקשר לשלום עם ירדן

סקר שנערך שם קובע שרק 11% רוצים בניתוק הקשרים עם ישראל (כמובן שזאת לא דעת כולם אבל סקר זה סקר)

תשאל את שמעון פרס ,האבודה...

מה הוא חושב על סקרים, הוא מומחה בעניין הזה. ענבר רובין, נוער האבודה, יוכל לספק לך הסברים. הוא מומחה לדברים שאבדו מהעולם (מפלגת האבודה ,שמעון פרס ,הסכם אוסלו וכו´) זאת בהחלט מגמה מעודדת אצל הירדנים. אולי זה בגלל שגם הם לא הכי אוהבים את אחיהם ברשות הפלשתינית,וגם בגלל שהם מבינים שהקשרים עם ישראל משרתים היטב את התחת הכלכלי של כ"א מהם!

EverMan

New member
איזה יופי אתה מראה כמה אתה

מכבד אותי ואת הדעות שלי. בדיוק כמו שאני לא מגנה אותך את הפעילויות בהם אתה נמצא , אני מצפה ממך לאותו דבר. אולי זה קצת קשה --> תשתדל. דר"א , אם תעשה אותו סקר בפורום שלנו , תקבל הרבה יותר מ11% שירצו לבטל את ההסכם עם ירדן, או חושבים שלא היינו צריכים לחתום אותו מלחתחילה.

רק המוסד,נדמה לי לא תומך ....

מסיבות השמורות עימו בשלום עם ירדן. אתה יודע על עוד מישהו פה??? כי אם כן אז הפורום הזה בהחלט לא ייצוגי! (שווה לבדוק את זה) דר"א אני מאוד מכבד את הדעות שלך,למרות שנשארו די מעט כאלה בארץ (זה כבר עובדה) .זה היה ב-
(הומור) אל תיקח את זה יותר מדיי קשה, ותתחיל ל

La Gamba

New member
למקרה שלא ידעתם

ירדן זו מדינה של פליטים פסתינים. 90% מהאוכלוסייה שלה הגיעו לישראל. השטחים שהרשות תובעת לעצמה שייכים לירדן, הם אף פעם לא היו של הפלסטינים, אלא של ירדן, ורק לירדן אני מוכן להחזיר את השטחים.

EverMan

New member
ירדן בהסכם שלום שלה איתנו

"מוותרת" על השטחים בשביל הפלשתינאיפ ,כדי שניתן להם אותם.

למעלה