בקשר לשיר "קח אותי"

EdEn and NiCkY

New member
בקשר לשיר "קח אותי"

אני מצטערת להגיד לרבים ממכם אבל אתמול שמעתי את השיר של היהודים "קח אותי" והזמרת של היהודים אם אני לא טועה קוראים לה אורית נכון?! אז בקיצור היא מבצעת את השיר הרבה יותר יפה מנינט אבלל הבעיה היחידה פשוט לאורית אין קול יפה ממש {אולי הרבה חושבים אחרת} אבל פשוט יש לה קול של בן כזה אבל היא מבצעת יותר יפה מנינט את השיר.... ובקשר לשירי {למרות שכבר רשמתי את זה באחד השירשורים} היא מה זה משנה שירים לטובה כמו :כשאת עצובה וגם את השיר שהיא שרה באנשי השנה וגם קצת דון קיחוטה ועטוף ברחמים היא שינתה אותם ממש לטובה... יש לה כישרון בזה...

REBELDE 16

New member
אני לא חושבת ככה........../images/Emo8.gif

הזמרת של הלהקה "היהודים" שרה את זה בצעקות אבל זה גם יפה..היא שרה מהמם.. אבל כל אחד והטעם שלו.... וכל אחד..אוהב סגנון אחר של שירה....

לדעתי......./images/Emo15.gif

אני מאוד אוהבת את הביצוע של היהודים...אורית שחף באמת שרה אותו יפה... אבל גם הביצוע של נינט מדהים
לנינט יש הרבה יותר עוצמה בקול והשיר נשמע לגמרי אחרת שהיא שרה אותו.. אני מעדיפה את הביצוע של נינט שהוא ממש מרגש וכל פעם שאני שומעת אותו אני נהנית מחדש
אני מכורה לשיר
וגם שירי שרה מדהים..למרות שאני גם אוהבת את הביצוע של עמיר בניון..ובואי נגיד שאת דון קיחוטה היא ממש שיפרה כי בואי נגיד שלדנ'לה אין הכי עוצמה בקול
בקיצר אני ניגשת לפואנטה: נינט שרה מדהיםםםםםםםם

מה שאני חושבת:

מצטערת אם מי שקורא את ההודעה הזאת אוהב את האורית הזאת אבל זאת הדעה שלי: היא שרה כאילו היא צריכה עוד רגע לחרבן...ממש הזדעזעתי כששמעתי איך היא שרה את השיר הזה... ושוב סליחה למי שמעריץ אותה...

Moreiro

New member
אני דווקא ../images/Emo121.gif

אני שמעתי את הביצוע של אורית שחף, ולדעתי זה מזעזע, ולדעתי נינט שרה את השיר באופן ממש מדהים ומרגש. אבל, כל אחד ודעותיו

Moreiro

New member
כן... ../images/Emo121.gif

אבל אולי אני לא אוהבת בגלל שאני לא ממש אוהבת אנשים שצווחים בשירים שלהם..

EdEn and NiCkY

New member
אני שאני לא אוהבת את היהודים

אני חושבת שאוריתצ מבצעת את השיר ממש יפההה ואולי אתם חושבים שזה מגעיל אבל ככה זה רוק...{ולא שאני גם חולה על רוק אבל אין לחי בעיה עם רוק...}

עם כל הכבוד לנינט../images/Emo47.gif../images/Emo95.gif

אין על אורית שחף
2X בנוגע לשיר "קח אותי" היא מעבירה אותו מושלם
ומרגשת אותי הרבה יותר מנינט

shanyz

New member
אממממ

אני דווקא חושבת שהביצוע של היהודים לא יפה.. כאילו אני שומעת אותו ואני ממש לא אוהבת את ה.. ולעומת זאת, כשנינט(
) שר, אני ממש אוהבת את השיר....:S גם לדעתי יש לה קול יותר יפה וביצוע הרבה יותר יפה.. ובכלל, כלה שירים שבכוכב נולד לדעתי הציבועים שלהם יותר יפים מהמקורי

למעלה