בקשר לשחקנים

rif125

New member
בקשר לשחקנים

מי שיודע בוודאות שהשחקנים עזבו את הארץ שירשום פה כי לא ייתכן שחלק ירשמו שהם עזבו וחלק ירשמו שהם ראו אותם אולי בכלל האתר הישראלי משקר כדי שלא נבוא לים המלח או למלון לכו תדעו אז רק מי שיודע בודאות שהם עזבו שירשום ושיביא הוכחה!

יש שירשור על זה../images/Emo88.gif../images/Emo70.gif

ואם צוות האתר הישראלי אמר שכל השחקנים עזבו את ישראל, חוץ מקוקו-זה נכון

rif125

New member
ת'אמת אני כבר לא יודעת למי להאמין

מכיוון שיש סיכוי שהאתר הישראלי מנסה להסתיר את זה שהם בארץ כדי שהם יוכלו לבלות מצד שני גם יכול להיות שהם עזבו אז אני כבר לא יודעת למי להאמין.

rif125

New member
מה לשאול?

תראי היו פה הרבה ילדים שרשמו ממקורות מוסמכים שבנחה,חואן,פלור והאני נשארים בארץ אבל האתר הישראלי אישר שלא לפי דעתי האתר הישראלי מנסה להסתיר שהם בארץ כדי שהם יוכלו לבלות.אם את יכולה לשאול מישהו מארגנטינה אם זה נכון או שאת בקשר אם מישהו תשאלי

rif125

New member
כל אלה שאמרו ש..

למשל אחת אמרה שאבא של חברה שלה אמר שהם יהיו בטלנובלה בע"מ,אחת אמרה שהתסריטאי של טלונבלה בע"מ אמר שהם יהיו,אחת אמרה שידיד שלה אמר שהם בים המלח,אחת אמרה שהם היו במלון והיא ראתה אותם ואני לא חושבת שיש להם סיבה לשקר בקשר לזה.

זה כולם גיא!!! ../images/Emo42.gif

לא נקלט??? ואם המנהלים של האתר היו רוצים לעבוד עלינו בשביל שלא נטריד אותם, אז למה הם כן אמרו שקוקו עדיין בארץ?

שום מקורות מוסמכים ../images/Emo42.gif

זה גיא

rif125

New member
טוב אני לא יודעת

אני מאמינה שהם עוד בארץ אם יש לכם ספקות תשאלו מישהו מוסמך

Yarden908

New member
אני יכולה להגיד לאמא שלי לברר

היא מכירה המון אנשים אבל אני דווקא מאמינה לאתר הישראלי ולא לילדים פה כי כנראה שכולם זה גיא

rif125

New member
../images/Emo13.gifאם את יכולה אז תנסי

ותגידי לנו אחרי זה מה קרה תודה מראש

Yarden908

New member
אני אגיד לאמא שלי להתקשר למישהו

שיודע...כשהיא תחזור מהעבודה

למעלה