בקשר לשבוע הספר-

MineSweeper

New member
בקשר לשבוע הספר-

אני יודעת שזה פורום הארי פוטר, אבל אני בכל זאת רוצה להמליץ לכם (אני בטוחה שחלקכם כבר קראתם..) על ספר מצויין- `ההוביט`. באמת ספר טוב, ורק לידע כללי (לדעתי זה גם כתוב בפתיחת הספר)- את התרגום לעברית עשו מספר שבויים ישראלים בכלא המצרי (שאחד מהם הוא במקרה אח של סבתא שלי..), ולפחות לי זה העצים במשהו את חוויית הקריאה. מקווה שתהנו!!

LuNaTiC

New member
אוה, ספר כל כך מאמי..

בילבו בגינס - השם הזה ממש מתוק. חח אחד מהשבויים הוא חבר של המורת עזר שלי למתמטיקה... ועדיין כמו שכתבתי בהודעה אחרת - שבט דב המערות, רבותי! -ענבל- work it harder make it better do it faster makes us stronger

Prongs

New member
אני מצטער לאכזב אותכם...

יש שני תרגומים. אני קראתי את שניהם והתגרום השני (לא של השבויים) הוא הרבה יותר טוב. לדעתי. Professor Prongs J. Potter

pomelit

New member
האמת - יש בזה משהו...

כלומר נורא מרגש לקרוא את תרגום השבויים, אבל יש בו משהו כבד יותר, פחות משועשע (מי יכול להאשים אותם...). בכל מקרה - מצטרפת להמלצה

Hermione G

New member
אני ממליצה

על ספר שקוראים לו: ג`ני של דאגלס פרסטון - פשוט ספר מצוין! בהוצאת מעריב. זה ספר נהדר! אני כל כך אוהבת אותו :)

רחלי!

New member
תגובה

אני עכשיו קוראת את ההוביט, המליצו לי עליו פה דיי מזמן, אני לא זוכרת מי, ובהתחלה לקחתי מהספרייה את התרגום של השבויים אבל כמה שזה סיפור מתוק התרגום היה לי קשה מדי, אז קניתי תרגום של מתרגם, ואני קוראת אותו עכשיו, והוא יותר קל לי. אה, ואם כבר ממליצים על ספרים-תקראו מטילדה! אחלה ספר, והתרגום של יעל ענבר מעולה-היא הייתה צריכה לתרגם את ה``פ! היא טובה! תקראו גם מי שראה את הסרט כי הסרט משנה הרבה והספר יותר טוב.

למעלה