בקשר לרצח של משה...

avitano

New member
בקשר לרצח של משה...

אני אתמול רק חזרתי מהצבא אז לא יצא לי להגיב פה אבל ראיתי את הפרק של הפיצוץ... ו... תבינו... אם משה היה בורח, לא הייתה גופה במכונית ואני מניח שיודעים שהוא מת בגלל שהייתה גופה במכונית לא יכולים להכריז על בן אדם כמת לפני שיש גופה שלו! ככה שהוא לא חי.

לי נראה שמבלבלים אותנו כנסו--->

לי נראה שמנסים לבלבל את הצופים בכך שאומרים שגרשון יראה את משה ודורין ראתה איך הוא מתפוצץ לה מול העיניים. זה נשמע פסיכי כי כל אחד בא ואומר משהו אחר.. היוצרים של הסידרה מנסים לבלבל אותנו.. אם הוא מת או לא אנחנו נדע רק לקראת סוף הסידרה! למרות שלי זה נשמע לא הגיוני שהוא מת. כי דורין בהריון ואין טלנובלה עם סוף עצוב!! ולא ראיתי שום גופה וגם אם כן הייתה גופה זאת בטח הייתה בובה

MoRaN LiRoN

New member
זו בטח הדסוש היחידה שנחסמה ענתה לו

חחחחחחח איזה אהבלה הוא יודע שלא באמת הרגו את משה בחיים!!! איזה אהבלה!! "בטח הייתה בובה" חחחח יאוו אני מתה פה את כזו אהבלה... ברור שלא הרגו אותו בחיים!!

אני מסכימה עם מורן

יום שלישי 12.8 בשעה 20:30 - יומנו של מטורף קומדיה מטורפת של אחד אל מול כולם. הוא מהלך בין קנוניות, מתאהב באשליות, וכשכל העם תלוי על כתפיו- הוא עושה מה שמלך צריך לעשות!!! מחזה: רמי רוזן(עפ"י גוגול), בימוי: מורדי גרשון משחק: יונתן רוזן. 55 ₪. תיאטרון תמונע – בית ליוצרים וקהל רח' שונצינו 8, ת"א טל' להזמנות: 9462 562 - 03

יונתן שלי

היום, יום הבחירות. זה גם יום של חופש. ערוץ 2 מתמלא בסרטים ישראליים. לפני כמה דקות ראיתי את יונתן רוזן משחק בסרט בוצ'אצ'י. רוזן הוא חיפאי במקור, בן של העיתונאי רמי רוזן, קולגה שלי בעיתון "כלבו". ליונתן גם הופעות של שירים שלו שהוא עושה בג'ה פן בתל אביב.

מדוּזה

New member
../images/Emo41.gif אל תחפשו דבריים הגיוניים../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

זאת טלנובלה מה ציפיתם
ובשום מקום לא כתוב בפירוש שמשה מת

inbush1

New member
איזה גופה?

לא הייתה שום גופה! היה שם אש, הוא מת, הגופה שלו נשרפה איך ימצאו גופה בתוך להבות?

perfecta

New member
אוקיי אז תקשיב/י שנייה...

אם משה אכן היה בפנים, סביר להניח שגם אין גופה כי היא נשרפה...אז אי-אפשר לדעת... הבנת? כי כשיש בן אדם בתוך שריפה, רוב הסיכויים שהוא יהפוך לאפר...

משה

איך אפשר לראות את הגופה במכונית הרי גם אם הייתה שם גופה היא התפוררה אז כך שיש עוד אפשרות שמשה יצוץ מאיזה שהוא מקום הרי בטלנובלות הכל יכול להיות! אז נקווה שנשוב לראות את משה בהמשך, אולי לקראת הלידה הצפויה.

perfecta

New member
תודה לאל אחת עם שכל!

יופי שמישהו שוקל את האפשרות שאם משה היה במכונית הוא נהפך לפרורי אפר...המסכן...אבל לא בטוח שהוא היה בפנים...אם כן אז הוא נשרף מהאש ובגלל זה אין גופה

משה חיי בפעם המיליון חח

משה חיי הוא לא מת!!שאלתי אני כן,כן חח את ניר אם משה מת והוא אמר שלא!! כי משה לא מת!

perfecta

New member
פעם שלישית שלך!! מה את ראש סתום?!

אומרים לך לא לשים ספוילרים בכותרת וגם לשים את הסימן של הספוילר!!! נו באמת מעיין שאני אבין, את עושה דווקא?!

תיפי1

New member
ספוילרים זה מידע על עתיד הסידרה

יש כאלה שלא רוצים לדעת מה קורה אז כדי לא להרוס להם לא שמים מידע על עתיד הסידרה בכותרת ההודעה וגם בכותרת ההודעה שמים את הסימן:
( |ספוילר | ) וככה אנשים שלא רוצים לדעת יודעים לא ליקרוא את ההודעה שלך

sh0k0 girl

New member
אופפפ אבל אתם לא מבינים!!! משה מת!!

איך הוא היה יכול להימלט כדורין לא הורידה ת'עיניים ממנו??? איך???? תחשבו...

למעלה