בקשר לרעננה

בקשר לרעננה../images/Emo124.gif

לידיעתכם, נמכרו כבר למעלה מ1000 כרטיסים, ויש עוד שבועיים ויומיים להופעה
אל תתמהמהו, תתקשרו לבארבי 038155123 או לקסטל ותזמינו כרטיסים. אל תחכו לרגע האחרון

../images/Emo220.gif=/

איזה? אין מצב מרשים לי. אמא תעדיף שאני אלך לשתי הופעות במחיר הזה מאשר להופעה-_- מה זה משנה לה?!

../images/Emo26.gifכדי להזמין כרטיסים-../images/Emo36.gif

בארבי
- 035188123
קסטל
-03-6045000 או *5000
גרבר
-הזמנות אונליין באתר. קל מאוד לשימוש, ויש מבצע של ישראכארט ד"א:) אני מניחה שיש עוד דרכים, הן לא ידועות לי כרגע. יאללה לכו על זה

nivvv123

New member
כמה שאלות על ההזמנת כרטיסים...

שלום, אני חדש פה :> בגרבר כתוב שכרטיס לדשא עולה 119 ואני לא רואה שם הנחה... ואם אני מזמין כרטיסים מבארבי או מהקסטל איך אני מקבל את הכרטיסים? צריך לאסוף אותם או משהו? תודה :)

ככה ../images/Emo13.gif

"בקופות בדיוק כמו בקסטל אפשר לבוא לאסוף אותם לפניי מהמשרד ואז חוסכים את העמידה בתור" - (שאול
) ובקשר לגרבר, אצלי כתוב "מבצע למחזיקי ישראכרט: 70 שקל הנחה לכרטיס תמורת 360 כוכבים" תיכנס ל"עוד פרטים"

ש י ר ה 4

New member
שאלה בכללי על האמפי ביחס לקיסריה..

הוא לא יותר גדול מקיסריה? יעני כמה מקומות יש בקיסריה וכמה באמפי פארק ברעננה?

להפתעתי../images/Emo70.gif

רעננה גדול יותר מקיסריה פי 2 כמעט :-| ידעתי שבקיסריה יש 3800 מקומות, הנחתי שברעננה יש פחות, ונדהמתי לגלות עכשיו שברעננה יש 7000 מקומות!

itoosh2

New member
צודקת אבל לא מדוייקת...

האמפי ברעננה מכיל בישיבה: 8000 מקומות... בעמידה: כ12,000 מקומות... וביום העצמאות האחרון היו שם מעל 14,000 איש (והייתה צפיפות מטורפת...)

itoosh2

New member
זה לא היה רוק"צ...

זה היה הופעות יום העצמאות של רעננה... רוק"צ זה בראשון לציון... נ.ב. ממש קשה להבין את ההודעות שלך עם ה|חמוס| הזה...

itoosh2

New member
הייתה לי הרגשה שזאת נקודה רגישה...

אבל חשבתי שכדאי מתישהו לגעת בה... כדי שלפחות אחר לא אתסבך כשאני באמת לא אבין אותה...

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| ../images/Emo10.gif

מתנחמת בעובדה שהייתי בקיסריה
ואין כמו קיסריה
[טוב... אולי וומבלי... אולי יום אחד...
]

למעלה