בקשר לרן

beestie

New member
בקשר לרן

לכל אלה שעוד שניה מתות מאובססיה לרן אז זה נכון שיש לו חברה והיא והוא הם זוג פשוט מדהים ולא כדאי לכם בכלל שאני יכנס לזה. אז די עם האובססיביות לא כדאי שתיכנסו לזה כי לא תוכלו לצאת . לכל המתכננות תרדו מזה תכניסו לעצמכם בראש שהוא תפוס חזק ולא נראה שהוא הולך להיות לבד בקרוב. אז תרסנו את עצמכם ותקשיבו לשיר של חיים אוליאל- תנו לו ללכת! אבל בכל זאת אתם יכולות להמשיך לראות מיי פירסט סוני אבל מיי פירסט רני לא יצא לכם מזה. זהו ואם אתם חושבות שזה סתם שטויות שיש לו חברה אז חבל כי זה נכון.

זה בסדר...

הייתה לי אובססיה קטנה עליו אבל אני בשלבי גמילה ... אני יודעת שיש לו חברה והם מאוד אוהבים וחמודים יחד ואני לא חושבת שכולן צריכות להגיד על זה שחבל כי אם אתן באמת אוהבות אותו אז תישמחו שהוא מאושר... בכל מקרה את איתו בשיכבה או משהו ? או סתם מעריצה או שאת מכירה את אחד השחקנים מהסדרה למשל וככה הכרת אותו ...? כזאת אני... מכירה שחקנית נהסדרנ וככה יצא לי קצת למסור לו ד"שים וכאלו בזמן שהיא דיברה איתו והוא נשמע חמוד... אני שמחה שיש לו חברה והוא מאושר... ! וחץ מזה הוא לא רק פנים יפות הוא גם שחקן מצוין ומוכשר והוא ממש מהמם ביופיו החיצוני והפנימי...(אל תדאגי אני לא משוגעת כמו שאני נשמעת) יאללה בה ביי וד"שים ..

למעלה